18-25 év közötti lányok! Milyen belső tulajdonágokkal rendelkezzen egy fiú?
Önálló
Gondoskodó
Bújós (nekem az érintés a szeretetnyelvem a párom felé, így ez nekem nagyon-nagyon fontos).
Strapabíró (nem kell sportos legyen, de én imádok túrázni és bírja az iramot/én se edzek, de elég jól bírom a túrázást).
Ambiciózus, tudja mit akar az életbe.
Tudjon elköteleződni.
Hűség. Kitartás.
Megértés, empátia.
Ezen kívül ami fontos hosszútávon, hogy ugyanúgy gondolkozzon a család kérdésről, mint én (és itt nem feltétlenül a gyerekek számán van a hangsúly, hanem, hogy egyáltalán akar-e gyereket).
Hosszútávú kapcsolatnál már fontosak az apai tulajdonságok is szerintem.
Nekem tapasztalatom az, hogy ha sokkal butább vagy okosabb egy párkapcsolatban az egyik fél, akkor a kapcsolat halálra van ítélve.. Szóval legyen nagyjából ugyanakkora IQ-ja, mint nekem.
Legyen türelmes és megértő, majd családalapításkor ez fontos lesz.
Legyen megbízható, és ő is bízzon bennem, ne féltékenykedjen.
Legyen kedves, de bizonyos esetekben álljon a sarkára. Ne legyen olyan, mint egy elanyátlanodott kisfiú.
Legyenek tervei, és ezek legyenek összeegyeztethetőek az enyémmel, persze kompromisszumokkal. (Például ha az egyik 23 évesen már gyereket szeretne, de a másik világ körüli útra indulna, az nem működik)
Legyen igényes önmagára.
Tudjon kicsit alkalmaszkodni, mert összeköltözéskor enélkül nehéz lesz.
Igazából ezek nem nagy elvárások, magyarul annyi, hogy legyen normális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!