Miert nem lehet az online teren kivul ismerkedni?
Figyelt kérdés
Neha megszolitok szep lanyokat az utcan is de altalaban nem akarnak ismerkedni. Max edzesre eljon 10 bol 1. De akkor ne panaszkodjanak a neten is hogy nem lehet normalis ferfit talalni. Sportolo ffi vagyok.2020. szept. 1. 16:01
A kérdező szavazást indított:
Azert mert nem illik
Azert mert nem vagy hires celeb
Azert mert kamuzunk a fiuknak
Mert csak
De lehet ha jol nezel ki.
27 szavazat
1/3 anonim válasza:
"az utcán is de általában nem akarnak ismerkedni"
Mert arra tanítják, nevelik, hogy az utcán a leszólításokra ne feleljenek. Sok veszélyt elkerülhetnek így. Majd ha lesz egy kislányod, te is arra fogod nevelni. Próbálj máshol ismerkedni.
2020. szept. 1. 17:03
2/3 anonim válasza:
Miért ne lehetne? Igazából normálisat ott fogsz találni. Látod, érzed a másikat, aki megszólít, vagy közös helyre jártok és alakulhat bármi is a későbbiekben.
2020. szept. 1. 17:48
3/3 anonim válasza:
Mert ha leszólítanak az utcán, úgy meglepődök, hogy azt se tudom megmondani fiú vagyok, vagy lány😂
2020. szept. 1. 20:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!