Vajon lesz valaha még barátnőm? 21/F
Figyelt kérdés
Próbálom írni csak a lényeget. 21/F Győr. Ha jól számolom eddig 8 barátnőm volt, voltak komolyabb, hosszabb, rövidebb kapcsolataim. Átlag testalkat, kicsit csúnya kinézet, ilyen átlagminusz-csúnyaplusz -nak sorolnám be. Még sose mondták ki előttem hogy csúnya vagyok, de sokszor volt hogy beszélték a hátam mögött szolidan(haverok, új random ismerősök, exek barátnői-re gondolok ezalatt) Az is előfordul hogy nem csúnya csak nem az esetem, de ez ritkább volt. Na most visszatérve az elejére, írtam hogy eddig ~8 barátnőm volt, ebből másfél éve volt az utolsó(azóta nem volt kapcsolatom már) Azt vettem észre hogy az elmúlt években már egyre nehezebb hogy barátnőm legyen, ha meg lehetne is nagyon le kéne adnom a mércét, már szinte addig hogy egyáltalán nem tetszene, nem vonzana a csaj, aki esetleg akarna tőlem valamit. Mivel a szép/átlagos lányok a helyescsávók karjaiba hullanak mind, ha kell 1 re jut több is. Mostanában akárkivel lettem jóba és kedvelte meg a belsőm, a külsőm nem volt elég neki, hiába szerette a belsőmet. Bulikor még részegen se nagyon estek nekem, inkább a helyesebb haverom felé orientálódtak. Kezd már nagyon elegem lenni ebből, egyszerűen eddig az összes lány a külsőre ment, bárki bármit mondott, hiába mondta hogy őt a belső érdekli, mégis ugyanott kötött ki mint a többi- távol tőlem.. Lassan már tehetetlennek érzem magam, mert amit elérek a belsőmmel, azt elront a külsőm és már nagyon unalmas meg felcsesz. Már el se tudom képzelni hogy lesz valaha barátnőm mert mindig ugyanaz játszódik le, bármit bárhogy csinálok. 2020ban nagyon megváltoztak ezek a dolgok, és nem jó irányba.2020. aug. 27. 19:25
11/17 anonim válasza:
8 barátnőd volt, ember, mit akarsz? Hozzám még bottal sem nyúlnának a lányok..
20F
2020. aug. 28. 07:42
12/17 anonim válasza:
szívesen ismiznék veletek fiúk
2020. aug. 28. 10:16
13/17 anonim válasza:
Szia! Ha esetleg a testalkatoddal van a baj, azon lehet segíteni, ha lemész heti párszor a terembe edzeni. Pár hónap és látszódnak az eredmények. Ha vékony vagy tömegelsz, ha túlsúlyod van, akkor szálkásítasz, ahhoz még nem is kell kondiba menned. Elég heti 3 aerob kardió, mondjuk szobakerékpározás, de a KAJÁRA mindenképp figyelj. Ha kell segítség, nyugodtan írj privátba. Remélem tudtam segíteni. :)
2020. aug. 28. 10:26
14/17 anonim válasza:
simán lesz még barátnőd nagyon fiatal vagy még (én fiatalabb, vagyok mint te, de mindegy)
nem kell elkeseredned
sok szerencsét!
2020. aug. 29. 15:35
15/17 anonim válasza:
ne beszéljünk már f*szságokat, soha nem szabad udvarolni egy lánynak, mert akkor csak rátukmálod magadat aztán vagy megszeret vagy nem de ez minden csak nem őszinte dolog...De arra sem szabad várni hogy majd valaki futni fog utánad. Majd úgy is észreveszed ha felkeltetted egy lány érdeklődését mert nem fogja játszani az agyát hogy majd futsz utána, szolídan de érdeklődni fog, és ha neked is szimpatikus akkor úgy is felveszed a fonalat. Tök mindegy hogy ki kezdi el előbb, ilyenkor nem számít. És ezek után a dolgok csak úgy menni fognak maguktól. Győrben nem valami nyitottak az emberek én úgy vettem észre, lehet azért mert nagyon sok ember csak dolgozni megy oda és nem nyaralni.
2020. szept. 16. 17:39
16/17 anonim válasza:
nem előző.. a [félénk] lányokban fel kell ébreszteni a szunnyadó vágyat
2020. szept. 16. 19:54
17/17 anonim válasza:
a félénk lányok is vevők lesznek rád, ha igazán érdekled őket. Csak egy példa: anno a suliban volt egy teljesen félős lány, nem beszélt nagyon, meg senkivel, egyszer mögötte ültem valamiért, megfordult és azt mondta "...jól áll ez az ing neked amúgy" és így félig oldalra nézett stb... Innentől fogva már neked kell folytatni a dolgot és bumm nyert ügyed van. Csak tudd észrevenni a jeleket, na nem az olyan hülye jelekről beszélek hogy a haját fogdossa meg néha rád néz, az még semmi. A konkrét jeleket vedd észre.
2020. szept. 16. 23:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!