17-18 éves lányok, imerkednétek egy 27 éves pasival?
"Egy normális autó sok mindenről tanúskodik: elég értelmes, hogy levizsgásson"
Igen, kell hozzá a nyolc általános, bocs, de nálunk ez egyébként is alap.
"van normális munkája, normális hozzáállása"
Nem tudom, annak minősül-e, ha valaki a doktoriját írja, de az ösztöndíj nem egetverően sok, ebből kocsit fenntartani inkább hülyeség.
"vagyis nem issza el"
Ja, hogy ez egyáltalán felmerül...
"Ti férjet kerestek."
Mármint ki? Én ilyet nem írtam.
"Egy elhanyagolt, mocskos, szutykos kocsi azt az üzenetet hordozza, hogy valami nincs rendben a pasival."
Pont azt írom, hogy nem kell, hogy legyen kocsija, helló... Ha van, és koszos, az persze gáz.
"A társadalomban elfoglalt helyzet egyik fokmérője s ti lányok, nem izgultok a lúzer hülyékre igaz?"
Igaz, épp ezért nem kell olyan, aki képes kocsira költeni egy olyan városban, ahol ötpercenként járnak a buszok.
"Nagyon nem mindegy, hogy egy romantikus mozi után hazacaplatsz a zuhogó esőben, vagy egy kényelmes, meleg kocsiban smároltok. Ugye?"
Ha annyira esik, hívok taxit, aztán smárolunk otthon...
Leánykák! Ti is szerezhettek ám jogosítványt és vehettek, tarthattok fent autót, ha már annyira ez az értékmérő nálatok. Fogalmatok sincs, hogy hol kezdődik egy normális kapcsolat, de segítek, nem itt, ja és attól, mert valakinek van autója nem biztos, hogy okos, rendes stb.
28 éves Nőként mondom ezt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!