Valakinek van kedve ismerkedni? 17/L
Gyakorikérdéseseken keresek párt, nem írtam magamról semmi relevánsat,annyit sem hogy melyik megyében lakok.
Sok közös van bennünk? :D
Viccelődő, hülyéskedő vagyok, szeretem a sci-fit, animét, természetet, sétálni, ilyesmi. Nem szeretem tévét, ellenben számítógépen szeretek bütykölni.
Honnan fogom tudni hogy azért nem irsz, mert nincs közös bennük, vagy azért mert nem olvastad el? :D
Én szeretek dugni, 24éves vagyok
Ha ez közös bennünk, írn rám
Már csak kíváncsiságból írom hogy mennyi közös lehet bennünk :D
A kedvenc színem a fekete, főleg rock zenét hallgatok. Hobbim annyira nincs, max az edzés. Nem vagyok az alkalmi kapcsolatok híve.
Nem vagyok bulizós, nem szoktam inni, nem cigizek. Általában vidám és élettel teli vagyok, szeretek hülyéskedni, hiszen mit ér az élet öröm nélkül?
Szeretek játszani gépen vagy a kiscicámmal/kutyámmal, inkább otthon maradós típus vagyok (nem bulizós meg hasonlók), szeretek programozni (okj-n vagyok programozónak) ezenkívül szoktam animét nézni meg érdekel az asztalosság meg nagyon sok minden random kilistázni se tudnám, de bármiről szívesen beszélgetek/hallgatok(szeretek új dolgokat tanulni és itt is sokat írtam szóval beszédes vagyok de félénk). Jövőképben saját házban és családban gondolkozom.
20/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!