Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Valakinek van kedve ismerkedni...

Valakinek van kedve ismerkedni? 17/L

Figyelt kérdés
Ha igen, légyszíves írj magadról néhány sort és ha van bennünk közös akkor írok én.

2020. aug. 24. 11:15
 1/8 anonim válasza:

Gyakorikérdéseseken keresek párt, nem írtam magamról semmi relevánsat,annyit sem hogy melyik megyében lakok.

Sok közös van bennünk? :D

2020. aug. 24. 12:43
 2/8 anonim válasza:
Nekem lenne :D Szeretek edzeni, neha undorodom az emberektol, nincs sok baratom, de mar leszarom, es utalom a sulit. 19F
2020. aug. 24. 12:59
 3/8 anonim válasza:
Wow, 2-es te nagyon szimpatikus és életvidám embernek tűnsz :D
2020. aug. 24. 17:17
 4/8 anonim válasza:

Viccelődő, hülyéskedő vagyok, szeretem a sci-fit, animét, természetet, sétálni, ilyesmi. Nem szeretem tévét, ellenben számítógépen szeretek bütykölni.

Honnan fogom tudni hogy azért nem irsz, mert nincs közös bennük, vagy azért mert nem olvastad el? :D

2020. aug. 24. 17:22
 5/8 anonim válasza:

Én szeretek dugni, 24éves vagyok

Ha ez közös bennünk, írn rám

2020. aug. 24. 17:28
 6/8 anonim válasza:

Már csak kíváncsiságból írom hogy mennyi közös lehet bennünk :D

A kedvenc színem a fekete, főleg rock zenét hallgatok. Hobbim annyira nincs, max az edzés. Nem vagyok az alkalmi kapcsolatok híve.

Nem vagyok bulizós, nem szoktam inni, nem cigizek. Általában vidám és élettel teli vagyok, szeretek hülyéskedni, hiszen mit ér az élet öröm nélkül?

2020. aug. 24. 21:12
 7/8 anonim válasza:

Szeretek játszani gépen vagy a kiscicámmal/kutyámmal, inkább otthon maradós típus vagyok (nem bulizós meg hasonlók), szeretek programozni (okj-n vagyok programozónak) ezenkívül szoktam animét nézni meg érdekel az asztalosság meg nagyon sok minden random kilistázni se tudnám, de bármiről szívesen beszélgetek/hallgatok(szeretek új dolgokat tanulni és itt is sokat írtam szóval beszédes vagyok de félénk). Jövőképben saját házban és családban gondolkozom.

20/F

2020. aug. 24. 21:31
 8/8 anonim válasza:
Írtam az előbb. De azért ide is bebökök, mert hátha jó lesz ez még valamire alapon :D 27/F
2020. aug. 25. 14:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!