Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Lenne valakinek kedve beszélge...

Lenne valakinek kedve beszélgetni? 23F

Figyelt kérdés

Barátnőt, vagy csak simán beszélgetni szeretnék lányokkal. Akinek van kedve írjon. Pár dolgot írj magadról légyszi.

Én 23 vagyok, fővárosban élek, az emberek többségének szimpatikus vagyok. Introvertáltabb típus vagyok, igényes kinézetem van. Hajam és a szemem barna színű.

2020. aug. 21. 17:17
 1/1 anonim válasza:

Hi. Ha akarsz beszélgetni, akkor arra jelentkezem, amennyiben valóban normális vagy. (Hamar rájövök úgyis, ha titokban a kiskutyák kifőzéséhez és elásásához keresel bűntársat, vagy fel szeretnél áldozni valakit, el szeretnéd adni a szerveimet az albán maffiának, stb, stb...)

Én egy kisvárosban élek Fejér megyében, 23 éves vagyok, átlagos magasságú, jelenleg éppen sötétbarnára van festve a hajam és kék szemem van. Állatbarát vagyok és imádok mindenfele menni, kirándulni, felfedezni dolgokat. (Nem Dubai. :P) Ugyanakkor művészi vénámból adódóan szeretek rajzolni, írni, meg olvasni. Nagyon-nagyon sokat. Valószínűleg egyesek szerint már túl sok könyvem is van emiatt.

Egyszerre vagyok racionális és álmodozó is. Mondhatni, kissé kaotikus, bár nevezhetjük izgalmasnak is. Unatkozni biztos nem hagyok senkit.

Ha ezek alapján alkalmasnak találsz a beszélgetésre.. Ámen reája! :D

2020. aug. 21. 22:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!