Milyen társkereső oldalak vannak, ahol nem kalandot keresnek a pasik, hanem komolyabbat?
Figyelt kérdés
2020. aug. 20. 00:20
11/21 anonim válasza:
Én férfi vagyok, de szívesen ismerkednék és mielőtt azzal jönne valaki, nem nem 'arra' vagyok vevő!
2020. aug. 20. 10:40
12/21 anonim válasza:
Az összes társkeresőn találsz olyat aki komolyat keres, de olyankkat is akik csak szexet. Nincs konkrétan olyan oldal ahol csak és kizárólag komoly kapcsolatot keresnek az emberek.
2020. aug. 20. 10:42
13/21 anonim válasza:
Szerintem az hogy a férfi minek a lehetőségét látja meg benned az tőled függ. Ha szétteszed neki a lábad az első találkozás után akkor mégis miért kellene veled hosszútávra tervezzen? Nyilván ugyanúgy szétteszed majd a következőnek is. Nyilván alapvetően minden férfi komolyat keres (én legalábbis úgy gondolom hogy az lenne már végre a jó, ha találna valakit az ember aki mellett szívesen kel fel éveken át), de ha a lány szemmel láthatóan csak arra képes hogy (már elnézést) f@szt szopjon meg pucsítson akkor arra nincs férfi aki nemet mondjon, van amíg van, aztán menekülés. A lány meg sírhat, hogy ő csak arra kell minden férfinek...Hát igen nyuszika, mert csak arra vagy jó.
2020. aug. 20. 11:34
14/21 anonim válasza:
Előzővel annyiban valóban egyetértek, hogy függ a lánytól is milyen beállítottságú.
De én azt mondom, kettőn áll a vásár.
Meg azért a körülmények is és sok minden közre játszik.
2020. aug. 20. 12:00
15/21 A kérdező kommentje:
én nem vagyok olyan aki egyből szétteszi a lábát, ők akarták mindig a szexet 5 perc után
2020. aug. 20. 15:32
16/21 anonim válasza:
és megadtad a kegyelemdöfést mindig?!?
miért nem léptél tovább?!?
tetszett ez a hozzáállás az Egódnak(meg a mai világ elvárásainak)?!?
:D
2020. aug. 20. 16:32
17/21 A kérdező kommentje:
mi? nem fekudtem le veluk !
2020. aug. 20. 17:52
18/21 anonim válasza:
de az egodnsk jottett-a sok megzabolázatlan fantázia...
2020. aug. 20. 17:58
19/21 A kérdező kommentje:
jól van
2020. aug. 20. 18:05
20/21 anonim válasza:
testudod nem akartalak megsérteni-gondolsz amire gondolsz.....
2020. aug. 20. 18:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!