Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Van olyan idős hölgy aki...

Van olyan idős hölgy aki ismerkedne velem? F

Figyelt kérdés

2020. aug. 19. 11:42
1 2
 11/15 anonim válasza:
Sok fiatal fiút frusztálnak a vele egykorú lányok. Mert idővel a fiatal nő szeretne összeköltözést, családot, lakást stb. Egy idősebb hölgy már nem akar gyereket, mar kibékült önmagával.
2020. aug. 25. 11:02
 12/15 anonim válasza:

35 év körül már lehetne annyi eszed hogy nem azt írod le hogy idős hölgyet keresel, hanem idősebbet mint amennyi te vagy és azt le is írod!

Ennél még az is jobb lett volna hogy milfet dugnék jobb híján mert akkora paraszt vagyok hogy semmilyen punci nem jut!

2020. aug. 30. 11:17
 13/15 A kérdező kommentje:

# 12 Nem 35 év körül vagyok, hanem annál fiatalabb. De ha neked így jobban tetszik ezt így átírom:

"Egy 20 éves srác vagyok, nálam idősebb hölgyet keresek. Egy milfet akit dugnék. Milf hölgyek írjatok."

2020. aug. 30. 15:42
 14/15 anonim válasza:

13

Szerintem azért tényleg nem mindegy, hogy hány éves vagy. És hogy mit értesz idős alatt. Mert ha mondjuk 20 éves vagy és 50 körüli nőt keresel, azért azt nem árt tisztázni az elején.

2020. aug. 30. 17:32
 15/15 A kérdező kommentje:
Csak azért nem írtam oda, mert gondoltam, hogy privátban írnak majd nekema nők.
2020. aug. 30. 18:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!