Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Fiúk! Mit gondoltok a hozzám...

Fiúk! Mit gondoltok a hozzám hasonlókról?

Figyelt kérdés

Sok dolog van, amit erdemes tudni rolam, de sajnos tul lusta vagyok mindet leirni. Roviden a kulsomrol. Anya szerint gyonyoru vagyok, de a tobbi csaladtagom szerint is neha szep tudok lenni, szoval en ezzel elegedett vagyok. A szemelyisegemmel solszor nem tudok egyeterteni. Neha kedves es nyugodt vagyok, maskor mintha bennem gyult volna fel a vilag osszes haragja es hirtelen ki is robban belolem. Na de mindegy is. Szeretheto vagyok allitolag(nagymamam szerint) de megsincsenek barataim. Altalaban anya barataival vagy kozepkoruakkal szoktam beszelgetni. A legnagyobb oromom a kutyamban lelem (meg a disznokat is szeretem, mert olyan edesen csamcsognak). Ezert rajottem h nem szeretem az embereket. De azert megis jolesne ha lenne baratom. Azert en is leirom hogy mik az elvarasaim fiukat tekintve. LEGYEN MAGAS!!!(180cm-nel)

Meg nem volt dolgom barattal szoval nem tudom a tovabbiakat, de ha szimpinek talasz akkor irj nyugotan. 16/L

2020. aug. 16. 16:34
 1/5 anonim válasza:
Azt, hogy sekélyes, és felszínes vagy.
2020. aug. 16. 16:38
 2/5 anonim válasza:

Ennyi az össz elvárásod egy fiúval szemben? Hogy magas legyen?

Ha mondjuk csak 178 cm magam, de amúgy teljesen normális, kedves, és szerethető, akkor már szóba sem jöhet?

Amúgy az elsővel értek egyet. Felszínesnek tűnsz, és egyáltalán nem vagy szimpatikus a leírásod alapján.

2020. aug. 16. 16:45
 3/5 anonim válasza:

Ne piszkáljátok szegényt, csak 16 éves, még lehet majd normális.

Amúgy az, hogy nincsenek barátaid, de anyukád szerint szép vagy, a nagymamád szerint meg szerethető, nem a legjobb ajánlólevél.

2020. aug. 16. 17:03
 4/5 anonim válasza:
Én azt gondolom, hogy még gyerek vagy és nem alakult ki benned, hogy mi alapján szeretnél párt választani. Ezzel semmi baj nincs, csak ne erőltesd a témát, kíméld meg magad és a leendő párodat néhány fejfájástól.
2020. aug. 17. 09:06
 5/5 anonim válasza:
szerintem teljesen rendben van, minden ember más, mindenkinek megvannak a különlegességei
2020. aug. 23. 17:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!