Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Vörös hajú fiúkkal ismerkedni?

Vörös hajú fiúkkal ismerkedni?

Figyelt kérdés

Van valami olyan társkereső, ahol vörös hajúakat találhatnak átlagos, barna hajúak?:DDD

Én egy barna hajú fiú vagyok, de jó lenne megismerkedi, randizni egy vörös hajúval.:)

2020. aug. 15. 15:37
 1/10 anonim válasza:

Nekem most nem ugrik be semmilyen oldal...de lehet hogy itt is találsz egy vöröset :) (aki nem troll)

Sok sikert hozzá ;)

2020. aug. 15. 15:56
 2/10 anonim válasza:
Nekem vörös a hajam és szívesen randiznék másik fiúval, ha gondolod írj
2020. aug. 15. 16:53
 3/10 anonim válasza:

Megérett a világ a pusztulásra...

B*uzik* valogatnak... 🤮

2020. aug. 17. 20:41
 4/10 anonim válasza:

3-as

Igaz,el pusztulhatnál te is :|

2020. aug. 17. 20:59
 5/10 anonim válasza:
Drága 3-as,egyszerűen nem bírtad ki, hogy ne szólj hozzá valami gyűlölködőt..elég szomorú ember lehetsz.
2020. aug. 18. 18:32
 6/10 anonim válasza:
Igaza van a hármasnak... Azért sajnálom azokat akikkel így elbánt az élet xd a szomorú és a visszataszító az hogy még élvezik is ezt az állapotot... Én fel is akasztanám magam ha burnyák lennék 🤮
2020. szept. 7. 14:17
 7/10 anonim válasza:

Én most is szívesen felakasztanálak kedves hatos. Tudod én igazán sajnállak téged...Abban lelni örömöd a hármassal együtt hogy ilyeneket írogattok névtelenül...Hát eléggé savanyú életetek lehet😫

Részvétem és kitartást nektek❤️

Üdv: Egy hetero 😉

2020. szept. 7. 23:22
 8/10 anonim válasza:

Egyébként lgbtq csoportokban láttam néhány vörös hajú srácot próbálkozz ott.

7es vagyok egyébként csak hogy a kérdésre is válaszoljak😁

2020. szept. 7. 23:24
 9/10 anonim válasza:

Kicsi hetes, most okosnak hiszed magad mi? Természet törvényeivel ellentétes dolgot védessz te empatikus gyökér....

Szerinted az azonos neműek miért nem tudnak szaporodni? A természet így irtja ki a hibás gén állományt.. ennyi minden más csak duma...

2020. szept. 10. 08:08
 10/10 anonim válasza:

A természet törvényei...a Bibliával nem akartok még előhozakodni?😭 Az emberek különbözőek és kész. Másszatok már ki a másik ember seggéből és hagyjátok élni.

Egyébként a barna szerintem nem unalmas. Én kifejezetten az olyan hajúakat szeretem. Illetve barnára festettem a hajam😌

De facebookon vagy simán a neten,ha kiírod mit, kit keresel az egyszerűbb, könnyebben meg tudjátok találni egymást;)

Hajrá<3

2020. szept. 16. 23:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!