Vörös hajú fiúkkal ismerkedni?
Van valami olyan társkereső, ahol vörös hajúakat találhatnak átlagos, barna hajúak?:DDD
Én egy barna hajú fiú vagyok, de jó lenne megismerkedi, randizni egy vörös hajúval.:)
Nekem most nem ugrik be semmilyen oldal...de lehet hogy itt is találsz egy vöröset :) (aki nem troll)
Sok sikert hozzá ;)
Megérett a világ a pusztulásra...
B*uzik* valogatnak... 🤮
3-as
Igaz,el pusztulhatnál te is :|
Én most is szívesen felakasztanálak kedves hatos. Tudod én igazán sajnállak téged...Abban lelni örömöd a hármassal együtt hogy ilyeneket írogattok névtelenül...Hát eléggé savanyú életetek lehet😫
Részvétem és kitartást nektek❤️
Üdv: Egy hetero 😉
Egyébként lgbtq csoportokban láttam néhány vörös hajú srácot próbálkozz ott.
7es vagyok egyébként csak hogy a kérdésre is válaszoljak😁
Kicsi hetes, most okosnak hiszed magad mi? Természet törvényeivel ellentétes dolgot védessz te empatikus gyökér....
Szerinted az azonos neműek miért nem tudnak szaporodni? A természet így irtja ki a hibás gén állományt.. ennyi minden más csak duma...
A természet törvényei...a Bibliával nem akartok még előhozakodni?😭 Az emberek különbözőek és kész. Másszatok már ki a másik ember seggéből és hagyjátok élni.
Egyébként a barna szerintem nem unalmas. Én kifejezetten az olyan hajúakat szeretem. Illetve barnára festettem a hajam😌
De facebookon vagy simán a neten,ha kiírod mit, kit keresel az egyszerűbb, könnyebben meg tudjátok találni egymást;)
Hajrá<3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!