Lányok, titeket zavarna ha a barátotok sok időt töltene a számítógép előtt és több százezreket költene rá?
" Én vagy 5 éve vettem 4. generációs i5-öst ssd-vel. Volt vagy 130. Minek ennél több bármire is? De amíg gépre költesz ennyit, addig kisgyerek vagy. "
Az, hogy "i5-ös" sokat nem mond. Attól, hogy neked kisebbek az igényeid, másnak lehet nagyobb. Pl. ha nem is 4K, de 1440p felbontás azért ma már nem elképzelhetetlen, hogyha játékokról beszélünk. Oda pedig nem árt a vas (persze attól is függ, ki mivel játszik, mi érdekli). De mi az, hogy "bármire is"? Dolgozni nem lehet a játék mellett? S aki munka miatt (is) költ sokat gépre, az kisgyerek? Mi ez a hülyeség? :) Többszörösen hozza vissza az árát, milliós befektetésnél is.
" Zavarna, nem egy kocka kisfiúra van szükségem, hanem egy igazi férfira akinek érdekesebb vagyok a számítógépnél. "
A kérdésben egyébként tényleg nem szerepel a játék, tehát nem biztos, hogy a játék miatt költene rá. :D De nyilván arra gondolt a kérdező. Egyébként a játékok egy jó része 18+ besorolású, ennél fogva a kisfiú jelző sem hiszem, hogy teljes mértékben megállja a helyét. Ez még mindig nem egyenlő a barbizással. Az illető szerelme pedig jó esetben akkor is fontosabb lesz a gépénél, ha nagyon szereti azt. Ha nem így van, az gond. (De ha valaki "autób__ui" ugyan úgy elkövetheti azt a hibát, hogy többet foglalkozik az autójával stb. stb... )
Maradjunk annyiban, hogy akinek van pénze fejleszteni évről évre a hardvereit, az pont nem kisgyerek, hanem keresőképes felnőtt.
Mivel egy kisgyereknek nem lesz 200-300 ezre PC fejlesztésre.
Amúgy meg millió hobbi van amire vagyonokat lehet elkölteni. Sajnos 2020-ban még mindig ott tartunk, hogy aki számítástechnikára meg játékokra költ, az valami bűnös ördögit cselekszik.
Egyébként 30 éves férfiként én is nemsokára tervezek venni egy 10. generációs Intelt meg egy lapot hozzá. Durván 200 ezer lesz, és nem zavarja a barátnőm.
Mint ahogy engem sem zavar, hogy ő meg havi 30-40 ezret költ kozmetikusra meg egyéb szépségápolási dolgokra. Hozzáteszem ezek nélkül is meglenne, de neki ez okoz örömet akkor hadd csinálja.
Az hogy mennyi időt basz el multi játékokra, más kérdés. Ha napi 8-10 órákat gépezik és a csaját nem tarja "karban" akkor az már nyilván nem normális.
Tartani kell az aranyközéputat: társasélet/hobbi, egyik se menjen a másik rovására.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!