Hölgyek, mennyire találjátok vonzónak, ha egy férfi magas szinten, de csak hobbiként ért a borokhoz?
Jól leplezed az alkoholizmusod... :)
Egyebkent mit takar az,hogy értesz a borokhoz?
Azt,hogy kóstolás közben sajtot eszel,és olyan szavakat használsz mint: fűszeres,zamatos,csokis,mogyorós,diós,mandulás,áfonyás,stb.?
Én is megtudom különböztetni,de az a vicc,hogy sok átlag embernek jobban ízlik egy koccintós bor,mint egy minőségi. (Persze ha nem látják az üveget).
Nekünk van szőlőnk,én tudom értékelni a jó bort,és kóstoltam is már jó párat :)
lenyűgözni nem nyűgöz le, de egy közös borválasztás, ha tudsz tanácsot adni, akkor nyilván az egy pozitívum. Én is érdeklődöm a borok iránt, és van egy szint ami alá nem megyek.
Ez egy olyan embernek akit szintén érdekel, vagy szereti a borokat, biztosan imponál, hiszen azért el tudod dönteni hogy valaki az édes, alsópolcos vöröset ajánlja mert "finom és édes" vagy inkább egy jó ár-érték arányú, jó ízű, kellemes italt. (meg hát az sem utolsó hogy valaki keveri e vagy sem)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!