Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Miért csinálhatta ezt a lány?

Miért csinálhatta ezt a lány?

Figyelt kérdés

még múltkoriában bejelöltem a facebookon egy lányt ! A fotói alapján szimpatikusnak tűnt és még csinos is volt ! (persze most is az)

Vissza is jelölt ! Darabig meg is voltam neki ismerősnek aztán egyik nap amikor az oldalán nézegettem a fotóit arra lettem figyelmes hogy a jelölés fül van a neve alatt . olyan mintha be se jelöltem volna ! Nem értem hogy miért csinálhatta ezt !

még is igy hogy kezdjen az ember bármit is egy lánnyal hogy merjen belefogni az ismerkedésbe ? valaki adjon már értelemes magyarázatot mert én már nem tudok rá

2020. aug. 7. 00:02
 1/6 anonim válasza:
Mondjuk most azonnal irj ra?😂
2020. aug. 7. 00:43
 2/6 anonim válasza:
Amikor visszajelölt, miért nem írtál neki? Azért már ne ő legyen a hibás, mert törölt az ismerősei közül.
2020. aug. 7. 01:18
 3/6 A kérdező kommentje:
ja hogy kellet volna neki irjak ?? én kérek elnézést ! ez miatt tiltott le volna??
2020. aug. 7. 07:11
 4/6 anonim válasza:
Az ismerősök közül való törlés nem egyenlő a letiltással. De mit vártál vajon? Full ismeretlenként bejelölted azért, hogy a fotóit lesd? Miért nem írtál rá, ha bejön? Biztosan várt egy darabig, aztán mivel a tényleges ismerőseivel szeretné tartani a kapcsolatot, letörölt. Én is ezt tettem volna.
2020. aug. 7. 07:32
 5/6 anonim válasza:

Bejelölted, visszaigazolt, majd vártál napokig a semmire, ő meg várt, hogy hátha írsz neki, hogy mégis miért jelölted.

Nem volt beszélgetés, így a lány nem látta értelmét egy idegennel ismerősnek lenni..

Egyébként miért facebookon kell az ilyesmit csinálni?

2020. aug. 7. 08:36
 6/6 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat ! most már világos lett számomra !!
2020. aug. 9. 22:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!