Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Szoktatok ismerkedési céllal...

Szoktatok ismerkedési céllal elmenni városba vagy egyéb helyre? (nem buli)

Figyelt kérdés

Tehát pl. Azért mész el egy parkba vagy enni egyet, stb., hogy közben hátha találkozol valakivel, akivel esetleg megismerkedhetsz...

Tehát a fő cél nem az, hogy

pl. egyél, hanem hogy ismerkedni ha úgy van...

Gondolom Budapesten jellemzőbb, de minden város érdekel.

Ha igen, hová? Várost, kort is írhattok esetleg. :)

2020. aug. 6. 20:46
 1/8 anonim válasza:
Könyvtárban lenne a legjobb, de mindig sietek :/
2020. aug. 6. 21:12
 2/8 anonim válasza:
Olvasni szoktam parkban, de nem jellemző, hogy egy nő is szóba állna velem, max. kéregetők, akik 5-10 percen belül betalálnak.
2020. aug. 6. 21:24
 3/8 anonim válasza:
Én szerintem sose csinálnék ilyet, hogy direkt, kifejezetten, konkrétan, célzottan menjek arra valahova, valamerrefelé, hogy ismerkedjek. Én ezt nem tudnám magamról elképzelni, de ha más csinál ilyet, szerintem nincs baj vele.
2020. aug. 6. 21:36
 4/8 anonim válasza:
Előfordult már igen, de ritkán vagyok már annyira ráérős, hogy pusztán csak az ismerkedésért menjek el bizonyos helyekre.
2020. aug. 6. 22:16
 5/8 anonim válasza:
Budapesti lány vagyok és igen, gáz-nem gáz, előrfurdult már hogy pl. nyári szünetben vagy egy szabadabb délutánon kicsit több helyre/nagyobb kitérővel mentem, mint ami feltétlenül szükséges lett volna:D
2020. aug. 6. 23:20
 6/8 anonim válasza:

Én kifejezetten emiatt voltam a Margit-szigetnél és a Városligetben.

Nem vált be sajnos.

2020. aug. 7. 15:52
 7/8 A kérdező kommentje:

#6 ma voltál?

Én amúgy az árkádba jöttem enni, igaz otthon is tudtam volna, de direkt eljöttem.

Amúgy vidéki vagyok de a héten Pesten voltam...

2020. aug. 7. 21:37
 8/8 anonim válasza:

Ma nem. Tavaly voltam.

Meg manapság nincs is időm rá. Dolgozok, okj-re járok, különórák, sportolok.

2020. aug. 7. 21:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!