Miért vagyok unalmas?
Sokszor megkapom nőktől még az ismerkedés elején hogy unalmas vagyok.
Nyilván ezt nekem kell tudnom ha magamba nézek, de egyébként kik NEM unalmasak? Tehát milyen tulajdonságai vannak azoknak a pasiknak akik nem unalmasak a nők szemében?
Szerintem ez nem konkrét tulajdonságoktól függ, hanem hogy az adott emberrel mennyire van meg a közös hang és a közös érdeklődés.
Szerintem alapból fobtos hogy valakivel jól lehessen beszélgetni, de ez önmagában kevés, ha a másikat semmi olyan téma nem érdekli ami engem igen.
Tehát nekem például elég unalmas ha valaki sportokról próbál beszélni, mert nem foglalkoztat a dolog és nem is értek hozzá. Ezzel szemben például szeretem az építészetet és ha valaki arról beszélne velem, azt nyilván nem tartanám unalmasnak.
Beszelj kevesebbet, kerdezz tobbet. Tedd magad, hogy erdekel, amit mond. :) Figyeld, hogy mirol beszel tobb lelkesedessel, es inkabb arrol erdeklodj.
Ha o kerdez, ne 3+ percen at valaszolj, hanem 1-2 mondatban, majd rakerdez, ha valamirol tobbet szeretne tudni. Vannak emberek, akik keptelenek rajonni, hogy tul sokat beszelnek, es en csak ahamm. Uhumm. Huha. Ohoho. Hihi. Hehe. Azigen. Ne legy ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!