Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Ha nem próbálkozom ismerkedni...

Ha nem próbálkozom ismerkedni akkor tuti nem lesz senkim?

Figyelt kérdés

Sokak szerint a kapcsolat jön magától amikor eljön az ideje. Valamennyi igazság lehet benne mert én régen nagyon sokat "erőlködtem" neten. De semmi nem lett. Meg szerintem az a jó ha véletlenszerűen akad össze az ember a másikkal.

Már a sok sikertelenség miatt kezdem feladni, főleg hogy amikor próbálkoztam akkor sem lett semmi.

Ha nem foglalkozok a barátnőkereséssel akkor örökre egyedül maradok?

2020. aug. 2. 18:00
 1/7 anonim válasza:
Lehet ha elengeded akkor fog belédbotlani. ;)
2020. aug. 2. 18:09
 2/7 anonim válasza:
Tuti. Még ha próbálkozol se biztos, én már csak tudom.
2020. aug. 2. 18:09
 3/7 Flagstaff válasza:
Én sose próbálkoztam ismerkedéssel, mégis van kapcsolatom.
2020. aug. 2. 18:11
 4/7 anonim válasza:
Miután még a nemedet sem vagy képes leírni... sok mindent tudhatsz nyújtani... de kitalálom! Irtó jóképű, 25-ös f.ú szerencsétlen lúzer vagy:D
2020. aug. 2. 18:15
 5/7 anonim válasza:

Én sem hiszek a társkeresésben

- nincs is senkim.😄 (39N)

Túl direkt, túl erőltetett számomra az a módszer, ráadásul húspiac - feelingem volna tőle.

Megértelek, Kérdező.

Nálam kicsit más a helyzet: van már gyerekem, akire büszke vagyok és eszem ágában sincs eltitkolni a könnyebb siker érdekében, ugyanakkor az anyukaként könnyű prédának tartó, szerető után kajtató pasikra sincs kedvem időt pazarolni.

Gyermektelenül nem vacakolnék ennyit a tindertől és egyebektől való ódzkodásom miatt.

2020. aug. 2. 18:34
 6/7 anonim válasza:

Szerintem kell keresni aktivan a tarsad, de nem neten...az csak nagyon ritkan vezet celra,ahogy az elottem szolo is megirta.

De lehet szemelyesen, kulonbozo rendezvenyeken, tanfolyamokon, stb ismerkedni, ahol hozzad hasonlo gondolkodasu emberekkel talalkoznal. Ha kelloen nyitotf vagy es tudsz komunikalni, akkor garantaltan talasz valakit. Legy batrabb!

2020. aug. 2. 18:49
 7/7 anonim válasza:
velem eddig többször is megtörtent, hogy egy lanynak megtetszettem, pont amikor nem is szamitttam arra
2020. aug. 2. 19:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!