Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Valaki ismerkedni? 18/F

Valaki ismerkedni? 18/F

Figyelt kérdés

6 éve gyakorin ismertem meg akkoriban 2 haverom, szóval gondoltam hátha újra lesz szerencsém és olyan lányt találok aki normális, kedves.

Röviden rólam:

Nagyon szeretek túrázni, kirándulni és természetesen utazni. Nagyon sok sorozatot, filmet, musicalt szeretek és ismerek (Marvelt és DC-t is).

Írni szoktam; főleg novellákat, humoreszkeket, viszont mostanában egy feudális Japánban játszódó regényen dolgozom. Imádom a keleti kultúrát, nyelveket és kajákat (legfőképp Koreát és Japánt). Sportolok is, nem versenyszerűen. Haverokkal szoktam találkozni, eljárni helyekre.

Állatbarát vagyok, van kutyám és tengerimalacom.

Nyugat-Magyarországon lakok, a fővárostól 90km-re, Tolna megyében.

Ha felkeltettem az érdeklődésed, akkor nyugodtan írj privátba:)

2020. júl. 29. 21:03
 1/8 anonim válasza:
Mièrt gyakorizol 6 ève?
2020. júl. 29. 21:54
 2/8 anonim válasza:
Írjam le nagyim teló számát?
2020. júl. 29. 21:55
 3/8 Gymnospermatophyta válasza:
1: Nem biztos, hogy 6 éve egyfolytában itt lóg. Lehet 6 év után most tért vissza.
2020. júl. 29. 22:07
 4/8 A kérdező kommentje:
#1 Mostanában tértem vissza,de akkoriban is alig használtam. Volt talán 3 kérdésem és azóta nem használtam ezt a fiókot.
2020. júl. 29. 22:18
 5/8 anonim válasza:
helyes vagy?
2020. júl. 30. 05:20
 6/8 A kérdező kommentje:

Sok lány hívott már helyesnek

Nem tudom, hogy azért, hogy jól érezzem magam vagy tényleg az vagyok

2020. júl. 30. 20:22
 7/8 anonim válasza:
Én beszélgetnék veled, de Hajdú-Bihar megyében élek.:/
2020. júl. 31. 22:34
 8/8 anonim válasza:
küldesz képet priviben?
2020. aug. 1. 03:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!