Hol tudnék ismerkedni?
Figyelt kérdés
Szeretnék ismerkedni (lány vagyok)
Milyen tippeket tudnátok adni? Sajnos mindenhivá csak egyedül tudok menni, barátaim sincsennek szóval az is jó lenne ha barátokat találnék
2020. júl. 23. 21:11
1/4 anonim válasza:
Én sem tudok hol ismerkedni, de valószínűleg nem vagyunk egy korosztály, mert én 25 éves vagyok.
2020. júl. 23. 21:19
2/4 anonim válasza:
Szerintem bárhol.
Én kedvenc zöldségesemnél imádok csajokkal ismerkedni, ott leszólitok mindig párat.
2020. júl. 23. 21:39
3/4 anonim válasza:
Ez például nem rossz hely, akár még jobb is mint a Tinder meg az ilyenek, mert itt kevesebb az, aki a testi dolgokra megy. A suli mindig megoldás amúgy
19/F
2020. júl. 23. 21:51
4/4 anonim válasza:
En itt is szoktam, mar volt is, hogy egy kisebb tarsasaggal elmentunk iszogatni es egesz jo volt, ugyhogy erdemes itt is probalkozni. En is szivesen baratkoznek, hogy aztan lehessen kulonfele progikat csinalni. De barki massal is, nemtol es kortol fuggetlenul.
F24
2020. júl. 23. 21:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!