Hogy legyen úgy barátnőm ha nem tudok ismerkedni?
Figyelt kérdés
Nincsenek barátaim sem, de az annyira nem zavar, már megszoktam. De egy lány akivel szeretjük egymást, időnként vannak programjaink, az nagyon hiányzik.
Nem tudok ismerkedni, mert nincs hol, meg amúgy sem vagyok közvetlen, barátkozós típus.
Így lehet barátnőm?
Van olyan lány akit nem zavarna az ha zárkózottabb egy fiú, és lenne türelme egy ilyen fiúhoz?
Nem tudom hogy hol találhatnék lányt akivel ismerkedhetnék, de mivel még sosem volt barátnőm ezért, kéne a lány segítsége, és türelmes is anélkül tuti nem menne.
Az a baj hogy a legtöbb lány szerintem elvárja azt hogy tapasztalt legyen egy fiú ebben a korban.
Annyira elképzelhetetlen nekem az hogy barátnőm legyen.
2020. júl. 21. 20:24
1/4 anonim válasza:
Hány éves vagy?
2020. júl. 21. 22:25
2/4 anonim válasza:
Sose a tapasztalat számít, hanem a határozottság.
2020. júl. 21. 22:29
3/4 anonim válasza:
Mindkét dolgot leírták előttem, amit én is akartam😅
2020. júl. 22. 02:13
4/4 anonim válasza:
Én nem várom, hogy tapaszt legyen a srác, viszont örülök, ha kezdeményező. De ha őszintén megmondja, hogy nincs tapasztalata ilyen téren és emiatt visszahúzódóbb, az nem baj, szerintem nem ezzel lenne a gond.
2020. júl. 23. 22:18
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!