Pest megyei lányok, valaki szeretne ismerkedni?
Figyelt kérdés
24 vagyok, 180+ centi, barna haj, kék szem, félig intro/extro. Hobbim a zene, a nyelvek és a futás, illetve ha nincs vírus az utazás
Nyilván ezzel nem sokat mondtam, de ha ez szempont, ennyivel szűkíthetjük a kört :)
2020. júl. 19. 16:18
1/5 anonim válasza:
És mi az oka, hogy ilyen (látszólag) jó adottságokkal éppen itt akarsz ismerkedni?
2020. júl. 19. 22:16
2/5 anonim válasza:
1: Ez engem is érdekelne.
2020. júl. 19. 22:57
3/5 A kérdező kommentje:
Ha már van ez az ismerkedés rovat, gondoltam élek vele. Kb. fél éve vagyok fent, többnyire kérdésekre szoktam válaszolgatni (hol komolyan véve, hol kevésbé) egy kezemen meg tudom számolni, hány kérdést írtam ki eddig, azokat is banális témákban. Lehet, hogy nem a legjobb ismerkedő oldal, de szerintem minden platform az, ahol egynél több ember van :) Lettek innen ismerőseim, tehát működik:) Viszont mostanában nem nagyon járok olyan helyre, ahol ismerkedni tudnék, egyrészt mert vidéken lakom másrészt az elmúlt években az egyetem alatt keveset voltam Mo-n, amióta itthon vagyok meg valahogy mindig úgy jött ki a lépés, hogy vagy dolgoztam home-officeban, vagy utazgattam (vagy a kettő együtt), aztán meg jött a vírus.. Így akkor keveset jártam társaságba. Most hétvégente járok Pestre pár ismerősömmel bulizni, de az nem erről szól… Könnyen szóba állok bárkivel, jobban pártolom a személyes mint az online kapcsolatot, de nem is vagyok az a szórakozó helyen leszólítgató típus.. ha értitek. Nem ott keresek párt. A haverkodás más, az oké… Részben pl. erre értettem a félig nyitottságot félig introvertáltságot. Társkereső…? Az ötlet maga nagyon jó, az elv ahogy működik nagyszerű, viszont nekem nem vált be egyelőre a műfaj
2020. júl. 20. 00:14
4/5 anonim válasza:
Köszönöm, kielégítő volt.
2020. júl. 20. 00:17
5/5 anonim válasza:
19/L vagyok.
Szívesen beszélgetek veled. Írj nyugodtan.:)
2020. júl. 20. 00:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!