Lehet hogy hozzám egy lány sem való?
Ahogy az utcán nézegetem a lányokat kb 100 ból 1 tetszik, és akit tudnék fogadni barátnőnek. A legtöbb lány azért nem tetszik, mert túl feltűnöen öltözködik/viselkednik. Nekem inkább a szolidabb, egyszerűbb kinézetű lányok vonzanak nagyon.
Úgy érzem nagyon kicsi az esélye annak hogy barátnőm legyen, mert eddig még sosem volt, félek a kezdeményezéstől. Meg abból a kevés lányból akik tetszik, valahogy elkezdük beszélni, bejöjjek neki, és ő is kapcsolatot keressen arra elég kicsi az esély.
Engem még sosem szeretett egy lány sem, tehát ez is olyan elképzelhetetlen, meg az is hogy hozzá érjek, megsimogassam, megöleljem...
Hát az lenne a legszerencsésebb, hogy csinálsz magadról egy nagyon előnyös profilképet amit felraksz facebookra mondjuk. Után internetes ismerkedsz helyeken mondjuk itt vagy valamilyen más beszélgetős oldalon. Ha már annyira jóban vagytok, hogy átmentek facebookra akkor meg a képed miatt nem fog lekoptatni. Majd szépen találkoztok és megy minden.
Ez az a forgató könyv ami megvalósítható számodra. De azért néz ki valahogy. Hozd ki magadból tényleg a legtöbbet és ne csak egy selfit rakj ki vagy ilyesmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!