Miért nem ír vissza?
Egy hete ismerkedtünk meg, találkoztunk személyesen és jót beszélgettünk. Akkor mondta, hogy szeretne találkozni, mert jól érezte magát velem.
Minden nap beszélünk és mai nap kérdeztem valamit tőle, nem látta, nem is ír vissza. Néha feljön messengerre, pár percig fent van, utána megint eltűnik. Ez reggel óta megy és nem bántottam meg semmivel, csak nem ír. Nem akarok a nyakára járni és nem fogok neki írogatni, hogy "na miért nem írsz már, hol vagy?". Nem tartom bunkóságnak, de legalább annyit írhatna, hogy este leszek fent, akkor tudunk beszélni, vagy valami.
23/F.
Lapátra lettél téve, csak nincs annyi gerinc a csajban hogy ezt felvállalja.
Amúgy meg a csajok 99%-a folyamatosan fenntartja a klasszikus holdudvarát, amiben mindig van pár (számára imponáló) srác akivel tartja a kapcsolatot.
Ne pazarold az időd egy ilyen csajra, halál komolyan mondom.
A normálisabbja közli ha nincs kedve beszélgetni. Viszont aki így eltűnik ott nem a kedvetlenség van a háttérben, hanem simán mással írogat.
Hidd el tapasztalatból beszélek, csomó csaj haverom pont ugyan ezt csinálja.
29F
Én rosszul vagyok az ilyen emberektől, akik percenként ellenőrzik a másikat, hogy épp online vagy sem, ír vagy nem, miért nem.... Milyen lennél egy kapcsolatban?
3-as
Mielőtt megjelenne a glória a fejed felett emlékeztetnélek, hogy amiket leírtál az a férfiakra sokkal inkább igaz, mint a nőkre. Ti jellemzően csak azzal álltok szóba és azzal beszéltek normálisan, akit meg akartok dugni, mindenki mást ignoráltok a saját kis stílusotoknak megfelelően. Bennetek mennyi gerinc van? Hány olyan kortársat ismersz, aki odaáll a lány elé, és megmondja, hogy más seggét szívesebben fogdossa mint a barátnőjéét? Ne nevettesd ki magad ezzel az álszent szöveggel, mert épp ti vagytok azok, akik a farkatokat behúzva csendben elkullogtok, ha nem tetszik valami.
38N
#4 #5 ti teljesen más korosztály vagytok. 40 évesen fingotok sincsen a mai 20 évesek trendjeiről.
A kérdező 23 éves, gondolom nem egy 38-40 éves nővel találkozgat/levelezget. Márpedig a mai fiatal csajok azt csinálják amit írtam, ha tetszik ha nem.
Kiállhatsz névtelenül és védheted foggal körömmel a női nemet, és írhatsz ilyen ostoba általánosításokat férfiakról, de ezzel semmit nem bizonyítasz.
Ugyanis ÉN tudom hogy ezt csinálják, mivel számtalan példa igazolta már.
Ha pedig 38 évesen tini fiúknál próbálkozol akkor nincs min csodálkozni ha csak a micsodádra mennek.
Egy korodbeli 40-es férfira egyáltalán nem jellemző az általánosításod. Vagy ha mégis akkor el kell keserítselek, a hiba valószínűleg benned lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!