Érdemes lenne itt gyakorin ismerkedni?
Egyik ismerősöm mesélte, gyakorin ismerte meg a barátnőjét. Egyik válaszával kapcsolatban ráírt privátba a lány és onnantól ment a beszélgetés.
Ez tényleg müködik?
Érdemes lenne az érdeklődési körömből kérdésekre válaszolgatni, annak a reményében, hogy rámír az igazi vagy csak felesleges időpocsékolás lenne?
Nem furcsa anonim ismerkedni?
19/F
Hatttoo, lehet csak szerencse, de én itt talalkoztam 2 haverommal(ki tudja?) is. Igaz, rohadt sok emberrel beszelgettem (ezt értsd úgy, hogy olyan 30 emberből 2 normális), de ha kezdeményezel, nem ignoralod az embereket, akikkel beszélsz, meg keresgélsz az érdeklődési körödben (pl asztrológia, nem tudom xS), akkor szerintem simán kifogsz te is valaki(ke)t^^
Szóval no előítélet, keresni kell
Nekem amugy írhatsz, ha gondolod:D
(Tudom, hogy ismerkedést írtál, de.. Több, mint a semmi, nem?xd amugy meg ki tudja mi lesz különböző barátságokból🤷🏽♀️)
De, ha nagyon pofi-fétises vagy, akkor szerintem menj tinderre, mert itt rohadtul nem tudhatod kivel beszélsz xS
17/L-ha érdekel🐰
Egy próbát megér. Én is GyK-n ismertem meg a páromat 5 éve, azóta is együtt vagyunk és dúl a love. ☺️
25/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!