Lányok! Ismerkednétek egy olyan haverommal, aki folyton csak troll kérdéseket ír ki?
Arról van szó, hogy folyamatosan csak troll kérdéseket ír ki ebbe a kategóriába, azzal az indokkal, hogy akinek leesik, hogy trollkodás, az a lány kell neki. Szerintem ez nem túl nyerő taktika, szóval én most azzal a szándékkal írom ezt a kérdést, hogy találjak neki egy lányt végre a normális módszerrel.
185 magas gizda gyerek, egy örök vesztes, gondolhatjátok mennyire, ha még itt is én keresek neki párt. Semmihez sem ért, egész nap csak fekszik, a munka szó jelentését se tudja.
Szereti a nagy melleket meg seggeket, szóval enélkül esélyed sincs nála, nem érdemled meg. Egyébiránt tudnod kéne főzni, mert neki még egy virsli se megy, meg különben sem lenne rossz, ha te értenél a virslihez így vagy úgy. Emellett plussz pont, ha pénzes családból származol. Ez csak és kizárólag azért fontos számára, mert ez azt jelenti, hogy tudsz járni jó egyetemre, ergó okos vagy. Ne kérdezzétek, nem százas a gondolkodása. Ha még a ruháját is kimosod, és a közös albérletet is kitakarítod - amit mellesleg félő, hogy te fogsz fizetni - akkor nagyon nagyon fog szeretni, és nagyon szép pár lesztek.
Több infóért privátban keressetek.
Szivi, ez mind szép és jó. De ha én ilyen tökéletes lennék, aki ért a virslihez meg a mánihoz, biztos nem olyannal nyomnám a szalmát, aki csak kihasználja, hogy én mennyire életképes vagyok, vele ellentétben
Ui: hajts má' rá, szerintem alapbol csak rád vár
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!