Mit tegyek az alábbi esetben?
Lassan 1 hónapja beszélgetek egy sráccal, már kétszer találkoztunk. Kb két hete viszont elbizonytalanodott, rákérdeztem és azt mondta azért van, mert nem biztos benne, hogy készen áll-e egy kapcsolatra,de ettől függetlenül beszélgessünk és meglátjuk mi alakul. Most megint mély ponton van az ügy emiatt. Ti mit tennétek, mit mondanátok? Nem szeretek bizonytalanságban felkelni reggelente, miközben nagyon szimpatikusak vagyunk egymásnak, nem is evvel a baj. Azt mondta nem velem van a baj, mással se biztos, hogy képes lenne többre jelenleg.
Ő meleg én biszex vagyok.
Köszönöm mindenkinek!
Igazság szerint én ismerem csak az illetőt, szóval nem várhatok releváns választ. De közben úgy döntöttünk, hogy folytatjuk, mivel értelmes emberek módjára sikerrel megbeszéltük.
Persze #1 és #2 válaszoló hozzászólása túlmutat az irrelevancián.
Már 3x találkoztunk, ezt a kérdést a harmadik előtt tettem fel. Akkor már azt mondta, hogy ez neki olyan mint egy randi.
A végén puszit adtam az arcára, nevetett rajta (mármint boldog nevetés volt).
Most nyaral 10 napig, majd utána tudunk találkozni.
De minden rendben van, azt hiszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!