Középkorú férjezett biszex nő hol tud ismerkedni hasonló hölgyekkel?
Egyet kell értenem a veled, kilences!
Kedves kérdező: véleményem szerint először akkor szakíts a férjeddel, mert a megcsalásnál nincs undorítóbb a világon. Én szégyellem magam az ő helyében is!
Ha már nem vagy boldog vele (ez egyértelmű, ergo nem tetted volna ki a kérdést.) Akkor nem így kéne elintézni.
Hanem mondjuk leülni vele beszélgetni, hogy: "te jobbra én balra." Ez mondjuk elég leegyszerűsített példa volt, de most ebben a kontextusban lényegtelen.
Írtad, hogy biszexuális vagy. Ha most abban a korszakban vagy, hogy nőkkel szeretnél lenni, akkor kérdezd meg tőle, hogy mit szólna ahhoz, ha néha-néha hölgyekkel is csinálnád, de semmi több.
Ha engem kérdezel, akkor én egyenesen nemet mondanék, sőt én szakítanék veled, ha az ő helyében lennék. Mert én nem tolerálom a nyitott kapcsolatot.
Nem akarom koptatni a billentyűzetet. És szerintem pont teszel magasról a véleményemre, de ezt le kellett írnom.
További szép napot kívánok!
Kérdező!
Ha nővel csalod meg az ugyan olyan,mint ha egy férfival tennéd!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!