Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Középkorú férjezett biszex nő...

Középkorú férjezett biszex nő hol tud ismerkedni hasonló hölgyekkel?

Figyelt kérdés

2020. júl. 10. 17:12
1 2
 11/19 anonim válasza:
Miért nem az én feleségem vagy..
2020. júl. 10. 20:01
 12/19 anonim válasza:
hu.adultpixie.com
2020. júl. 10. 20:02
 13/19 anonim válasza:

Egyet kell értenem a veled, kilences!

Kedves kérdező: véleményem szerint először akkor szakíts a férjeddel, mert a megcsalásnál nincs undorítóbb a világon. Én szégyellem magam az ő helyében is!

Ha már nem vagy boldog vele (ez egyértelmű, ergo nem tetted volna ki a kérdést.) Akkor nem így kéne elintézni.

Hanem mondjuk leülni vele beszélgetni, hogy: "te jobbra én balra." Ez mondjuk elég leegyszerűsített példa volt, de most ebben a kontextusban lényegtelen.

Írtad, hogy biszexuális vagy. Ha most abban a korszakban vagy, hogy nőkkel szeretnél lenni, akkor kérdezd meg tőle, hogy mit szólna ahhoz, ha néha-néha hölgyekkel is csinálnád, de semmi több.

Ha engem kérdezel, akkor én egyenesen nemet mondanék, sőt én szakítanék veled, ha az ő helyében lennék. Mert én nem tolerálom a nyitott kapcsolatot.

Nem akarom koptatni a billentyűzetet. És szerintem pont teszel magasról a véleményemre, de ezt le kellett írnom.

További szép napot kívánok!

2020. júl. 10. 20:54
 14/19 anonim válasza:

Kérdező!

Ha nővel csalod meg az ugyan olyan,mint ha egy férfival tennéd!

2020. júl. 10. 22:41
 15/19 A kérdező kommentje:
Biszex vagyok szóval nekem megfelel bármelyik nem, viszont ha véletlenül kiderül ( nagyon diszkrét vagyok, sosem buktam le) akkor az azért más hogy nővel vagy egy másik pasival. Mert ugye egy nőtől azt is megkapom amit pasitól nem,mert esélye sincs megadni.
2020. júl. 11. 08:08
 16/19 anonim válasza:
Hülye r.banc vagy.
2020. júl. 11. 10:13
 17/19 A kérdező kommentje:
Aki nem vette a fáradságot hogy megkérdezze privátban hogy miért nem látok más megoldást az milyen jogon tesz rám sértő megjegyzéseket??
2020. júl. 11. 11:41
 18/19 Barnabas333 válasza:
Kérdező sok itt a "szent" ne foglalkozz velük.
2020. júl. 20. 17:30
 19/19 anonim válasza:
Szia! Mi 36/49 pár vagyunk! Ha beszállnál hozzánk harmadiknak, írj privátit! A többit ott!
2020. szept. 16. 11:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!