Ismerkedünk? 18/F
Nem szoktam így online ismerkedni, de most megpróbálnám.
Légyszíves a trollok kíméljenek, legyen jobb dolgotok.
Szóval...
Nem vagyok tömegember, belőlem tényleg csak egy van.
Holland módjára nevelkedtem, magamtól jöttem rá mindenre.
Nagyon erős személyiség vagyok.
Az alap hobbikon (utazás, olvasás, sorozatnézés, stb...) kivül rengeteg más dolog is leköt.
Érdekel például az írás, hegymászás, gasztronómia, környezetvédelem, nyelvek, informatika és a töri.
Zenei ízlésem számomra tökéletes, rengeteg előadót ismerek - sokak számát kivülről is.
Kedvelt zenei műfajaim a jazz, pop, rap.
Állandóan viccelödő srác vagyok, rengetegszer beszélek szarkasztikusan és amikor lehet akkor mosolygok.
Utálom azokat az embereket akik nem komplexebbek a mondatvégi pontnál és a személyiségük abból áll, hogy kék a szemük.
Szeretem ha valakinek van személyisége, figyelmes és lehet vele bármiről beszélni.
Ha Siófok vagy Kaposvár környékén laksz akkor az nagy +.
Ha szimpatikusnak találtál és megszeretnél ismerni, akkor írj 😁
Lehet, hiszen mindenki kiakar tűnni a tömegből
Én nem szeretem követni a nyájat és ha lehet, akkor a magam útját járom
Visszautasítottam a mainstream dolgokat és nem lógok egész nap a facebookon/instán
A gimimbe ez például sajnos ritkaságnak számít
De lehet nálad mást jelent a tömegember 🙂
Franish
Nem akarok senkit se megbántani, mert nem olyan vagyok
Tiszteletben tartom más emberek döntését és preferenciáját
De vidéken,ahol én lakok, ott a heteroszexualitás az alap
Franish
Te is félreérthető voltál, mivel érdekelt a kérdező szexualis irányultsága..
Még jó hogy ez nem döntés kérdése, és falun is vannak csak az elzárkózó közeg kiközösítésétől félve nem vállalják. Tudom, mert vidéki meleg vagyok, és az is fájó, amikor a Pride-on vergődőkkel azonosítanak, holott semmiben nem hasonlítok rájuk...
Bocsánat, ebbe muszáj volt belekötnöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!