Van nő 40 felett, akinek van kedve ismerkedni, komoly kapcsolat, és kötöttségek nélkül?
Hát kérdező, szerintem eddig sok korrekt, normális választ kaptál.
És fogsz tőlem is :)
Olyan nő vagyok (korosztályban, külsőben biztosan), akit keresel.
Képzeld: nem sajnáltam azt a kemény kb 4 eFt-it kifizetni a társkereső havidíjáért sem és bár eszemben nem lenne a havi bevételemet villogtatni, bőven nem villanyszámlára meg melltartóra gyűjtök :D
Ezzel együtt nekem nem kellenél.
Napi szinten kapom az ehhez hasonló ajánlatokat most, hogy regisztráltam. A csúcs eddig 1.500 euro/hó... úgy, hogy normális bemutatkozót írtam, amiben egyértelmű, hogy nem eltartót meg nem elköteleződés-fóbiás, alkalmi szexelgetést meg “barátság extrákkal”-t izzadságszagúan erőltető lúzerekre vágyom.
Az a férfi számomra nem sokat ér, aki kifizet egy vacsorát, de már lesi, mit kap cserébe (képzeld: az összeg nekem sem okoz gondot :).
Egyszerűen borsódzik a hátam az ilyen te fajta, emberi kapcsolatait is patikamérlegen, kiskanállal tartozik-követelben porciózó “férfitől”, akiben semmi elegancia.
Mint a piacon, bedobod ide az igényed és akkor majd tüleledjünk a vacsorádért meg a 20 ezres szállodai szobádért? :D
Vagy nagyon lepusztultál lelkileg a válásod óta vagy eleve nem is volt értékelhető párkapcsolati múltad, ha ez a semmiség a legnagyobb, de sajnos teljesíthetetlen vàgyad, hogy egy színházjegyért egy fertőtlenítőszagú ágyneműben, érzelmeket hazudva rakja szét neked valaki, akibe nagy kegyesen beleélvezel...
Tényleg ennyi? Mindezt a villanyszámlától való félelmedben?
A beszélgetés, valódi kötődés, amire szökőévente talán te is vágysz... nos az párkapcsolatban van... nem olyannal, akitől még a kispárnád lenyomatát is sajnálnád reggel...
Azt nem is minősítem, hogy elhanyagolt, ugyancsak instant, lélektelen, lezavarós b..szásra vágyó, házas, gerinctelen nők lennének a célcsoportod... ha màr független/elvált, a pénzedtől magát hanyatt nem vágó nők is magas labda erre a semmire, amit itt reklámozol.
Olyan naív vagyok- azt hittem, legkésőbb úgy 40 felé azért a férfiak tőbbsége, te is rájössz arra, hogy a perspektíva nélküli, kötődéstől görcsösen óvakodó, szingli-mingli életmód minden, csak nem kielégítő (már lelkileg, intellektuálisan gondolom- hiszen a milliós fizud bedobod, egy-két hiszékeny CsóróJulis tövid szopkod a hátsóülésen vagy a hipó szagú szállodai szobádban).
Hát sok “boldogságot”, azért őszinte simogatást ne várj. Pöttyet irreális lenne a mozijegyedért... tudom-tudom, merev p,,csa vagyok (akkor is, ha a nyálad folyna utánam :D), mert én még főznék is szeretkezés előtt/után.
De te tényleg a mekis színvonal vagy: futószalagos szex, futószalagos kaja, futószalagos színvonal.
Értelmes, csinos nőnek minek kellene ilyen B-terv, amiben te kimaxolod a lehetőségeket?
(hogy értsd: azért nem állnék le veled SOHA mert nagyon unszimpatikus, visszatetsző számomra az a “férfi”, aki előre leszögezi, mit NEM hajlandó megtenni...ergó lehetek akármilyen jó, neked akkor is max az “intellektuális ürítésig” vihetem)
Hát kösz, de ennél kapok jobbat tényleg :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!