Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Kis mellű, nagy lapos fenekű...

Kis mellű, nagy lapos fenekű lányok, lenne kedvetek ismerkedni olyan pasival, akinek ez az ideálja?

Figyelt kérdés
2020. júl. 8. 00:04
1 2
 1/11 anonim válasza:
nekem kicsi és lapos a fenekem, van egy kis pocim.
2020. júl. 8. 01:19
 2/11 A kérdező kommentje:
Az is nagyon szép! :)
2020. júl. 8. 01:25
 3/11 anonim válasza:
én pont az inverze vagyok :D
2020. júl. 8. 01:40
 4/11 A kérdező kommentje:

Kevered a szezont a fazonnal. Én eddig még egy lánnyal sem találkoztam, aki megsértődött volna, amiért nem fiúnak neveztem. ;) Sőt...

Az elfogadás pedig nem azt jelenti, hogy bárki az ágyamba bújhat. De úgy vélem, felesleges ezt magyaráznom. Vagy csak egy kötekedő mitugrász troll vagy, aki csak azért ír, hogy saját sikertelen életét némi kötekedéssel kompenzálja, vagy egyszerűen csak nem te vagy a legélesebb kés a fiókban. Abból kiindulva, hogy a mondatszerkesztésed és a helyesírásod egy alsó tagozatosnak a szintjén van (sőt, még azt sem éri el), nem kizárt, hogy rád egyszerre igaz mindkettő. Bár őszintén bevallom, kezd kifejezetten vicces lenni a vergődésed.

2020. dec. 16. 23:02
 5/11 III. A nagy károly válasza:

Nagyon tapintatlan vagy a veled eltérő véleményű emberekkel.

A nőkkel szemben is ilyen erőszakos és sértegető hangnemet használsz?

2020. dec. 16. 23:12
 6/11 A kérdező kommentje:

Mondtam, ne magadból indulj ki!

Nem én kényszerítenék mondjuk egy megerőszakolt nőt, hogy kihordja a támadója magzatát. Ez az erőszakosság.

2020. dec. 16. 23:17
 7/11 III. A nagy károly válasza:
Te mit éreznél akkor ha csak úgy utalnának rád mint dongalábú, vagy széleshátú? Téged kivéve az emberek többek mint a megjelenésük. Nagyon lealacsonyító vagy a nőkkel szemben és szerintem a toxikus magatartásoddal nem kéne itt mérgezned a gyakori kérdéseket. Ezzel szerintem mindenki egyetért
2020. dec. 16. 23:33
 8/11 A kérdező kommentje:

Itt egyedül te mérgezed ezt az oldalt.

Nem fogom kifejteni, hogy hol van hiba az "érvelésedben", hiszen igazából csak hibák vannak benne. És ismét mondom: ne a saját hozzáállásodat vetítsd ki másokra!

Na, taka!

2020. dec. 16. 23:49
 9/11 III. A nagy károly válasza:
Nem én írtam ki egy ilyen minősíthetetlen hangvételű kérdést....
2020. dec. 16. 23:54
 10/11 A kérdező kommentje:
De, te szoktál minősíthetetlen hangvételű kérdésekhez és válaszokhoz folyamodni., szóval...
2020. dec. 17. 07:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!