Kis mellű, nagy lapos fenekű lányok, lenne kedvetek ismerkedni olyan pasival, akinek ez az ideálja?
Kevered a szezont a fazonnal. Én eddig még egy lánnyal sem találkoztam, aki megsértődött volna, amiért nem fiúnak neveztem. ;) Sőt...
Az elfogadás pedig nem azt jelenti, hogy bárki az ágyamba bújhat. De úgy vélem, felesleges ezt magyaráznom. Vagy csak egy kötekedő mitugrász troll vagy, aki csak azért ír, hogy saját sikertelen életét némi kötekedéssel kompenzálja, vagy egyszerűen csak nem te vagy a legélesebb kés a fiókban. Abból kiindulva, hogy a mondatszerkesztésed és a helyesírásod egy alsó tagozatosnak a szintjén van (sőt, még azt sem éri el), nem kizárt, hogy rád egyszerre igaz mindkettő. Bár őszintén bevallom, kezd kifejezetten vicces lenni a vergődésed.
Nagyon tapintatlan vagy a veled eltérő véleményű emberekkel.
A nőkkel szemben is ilyen erőszakos és sértegető hangnemet használsz?
Mondtam, ne magadból indulj ki!
Nem én kényszerítenék mondjuk egy megerőszakolt nőt, hogy kihordja a támadója magzatát. Ez az erőszakosság.
Itt egyedül te mérgezed ezt az oldalt.
Nem fogom kifejteni, hogy hol van hiba az "érvelésedben", hiszen igazából csak hibák vannak benne. És ismét mondom: ne a saját hozzáállásodat vetítsd ki másokra!
Na, taka!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!