Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Van itt olyan lány aki választ...

Van itt olyan lány aki választ tudna adni a kérdésemre és egyúttal ismerkedne még így is?

Figyelt kérdés

Szóval a kérdésem a következő: hogy lehet, hogy minden lány elutasító velem, amikor írok nekik vagy leszólítom őket?

Mindig odamegyek, kérdezem, hogy mikor nyitnak ezek a szép lábak vagy valami, és egyszerűen nem. Bárhogy próbálkozok, mindig csak azt kapom, hogy egy szánalmas, ronda, egoista vagyok, amiből az utóbbi szerintem attól még nem lesz igaz, ha szimplán tudom magamról, hogy jóképű, okos és kedves vagyok.

Lányok, előfordulhat, hogy veletek van a hiba? Nyílván ez költői kérdés volt, inkább a kérdés az, hogy pontosan mi ez a hiba és mi a megoldás.

Mint említettem, ismerkednék is olyan lányokkal, akik eddig elutasítottak. Sose volt sok elvárásom. Persze legyél nagyon szép, az számít messze a legtöbbet. Emelett nem árt, ha szeretsz főzni, takarítani, mosni, vasalni és masszírozni. Kor nem számít, leszek az unokád vagy az apukád ha úgy van.

Rólam annyit, hogy egy átlagos kandúr vagyok, akikre igaz amit fent említettem. Ennél nagyobb ziccer nem sokszor van az életben szép lányok, hajrá.

2020. júl. 6. 22:23
1 2 3
 11/21 anonim válasza:

Valaki nagyon unatkozott tegnap este. 😃

Vagy kamukérdés, vagy csak szimplán poénkodott a kérdező.

Ilyen egoista barom a világon nincs...

Jóképű, mások szerint mégsem.

Okos, a nyilvánt mégis hosszú í-vel írja.

Kedves, mégis bunkó szöveggel nyit a lányoknál.

Erről ennyit. 😃

2020. júl. 7. 10:19
 12/21 A kérdező kommentje:

Ez egy teljesen komoly kérdés, nem tudom miért szól le mindenki.

Világosan leírtam, hogy a lányok hibája, hogy nem látják a bennem rejlő nem kicsi értéket. Egyébként szerintem attól még lehetek okos, hogy van egy hiba az írásomban.

Mellesleg a 10-es jól írja, a humorom is jó, bár ennyiből nem tudom hogy jött rá.

Erről ennyit.

2020. júl. 7. 10:38
 13/21 anonim válasza:
Szerintem szállj magadba, mert ha egy csomó lány lekoptatott, akkor BENNED VAN A HIBA :D
2020. júl. 7. 10:48
 14/21 anonim válasza:
Tízes vagyok.Abból jöttem rá ahogyan megfogalmaztad a kérdést.Egyébként a hétköznapokban többet ér a humor mint a külső.
2020. júl. 7. 11:14
 15/21 A kérdező kommentje:
13: szerintem a szövegértésedben van a hiba. Mindent leírtam magamról, ez alapján hogy lenne már bennem a hiba??
2020. júl. 7. 11:56
 16/21 anonim válasza:
#15...semmi hibát nem észlelek a szövegértésemben. Legalább, gondolkodj el, azon, amit írtam.
2020. júl. 7. 15:29
 17/21 A kérdező kommentje:
Elolvastam 3x, de még mindig inkább te vagy a buta.
2020. júl. 7. 16:21
 18/21 anonim válasza:

Ok...bagyoly mondja a verébnek szint... :)

Remélem találsz egy "buta" hölgyet, aki el bír viselni. :*

2020. júl. 7. 16:48
 19/21 A kérdező kommentje:
Úgy érted olyat, aki nem csak azért van velem, mert tökéletes vagyok, hanem mert szeret?
2020. júl. 7. 17:20
 20/21 anonim válasza:
Igen
2020. júl. 7. 22:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!