Rondanak tartott nok ismerkedni ?
Csunya nok akik annak mondjatok magatokat kinek lenne kedve ismerkedni? itt kismillio ilyen kerdes van,de senki nem ir vissza.Meg a szia levelre se,pedig allitolag nekik nagyon rosz.Meg olyan is volt aki tarskeresore csak a testet akarta fel tenni mert annyira szegyelli magat es igy lenne eselye -_O WTF?
Lehet azert nem irnak vissza mert nem hisznek mar a pasiknak ? oke...de én őszintén ismerkedni akarok es nem atverni senkit.Sose hagynam el kép csere utan az illetot,vagy sose csufsagolnek vele a kinezete miatt.En nem ilyen vagyok.Szerintem nincs csúnya no.
Felteszek valamit...Megigerem,h ha te tartod magad a legrondabb csajnak akkor is ismerkedem veled.En atlagos vagyok kinezetre (masok mondtak).Es nem alkoholista hanem dolgos szorgos,rendes ember.Ha megis eltunnek kep kuldes utan meg engedem,h feljelents a rendorsegen vagy megverethetsz a testvereiddel vagy barmilyen bosszut kiallok.Akkor viszont nem ha en nem kellek neked :P
Na kinek van kedve ismerkedni ?
Ja es 20 evestol 40 ig barki irhat.
Egy otvenesnek mar biztos nem kellenek...
Ilyen "csodát" rég olvastam. 😂
És nem, nem a helyesírásra vagy a nyelvtanra gondolok, az csak hab a tortán.
Nekem legjobban a "biztosíték" rész tetszett a végén. Anonim módon szeretnél képet, akkor pontosan hogyan jelentenek fel és milyen alapon? Illetve hogy talál meg a testvér? 😂😂😂
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!