Keresztény lányok vannak-e itt? Budapest, pest környékiekre gondoltam első sorban. 27 vagyok.
Figyelt kérdés
2020. júl. 2. 07:13
11/15 anonim válasza:
Persze leegyszerűsítve ennyi, hogy szerinte nincs Isten. Én is hívő keresztény nő vagyok, de "öreg". Több ateista barátom van, aki igyekszik jó lenni, nem tartja magát istennek, és van keresztény, aki könnyen ítélkezik :) Fontos, sőt legfontosabb, hogy keresztényként keresztény párt válassz. A bűnt sem kell helyeselni meg közösködni, de nem ellenségként vagy magas lóról, hanem potenciális testvérként "illik" mindenkire tekinteni, hogy példát mutatva vonzó lehessen számukra is Krisztus követése. Uff 9
2020. júl. 2. 18:46
12/15 A kérdező kommentje:
Senki nem mondta, hogy nem lehet "bünmentes" egy ateista, viszont egy kereszténnyel szerintem sokkal jobban ki tudnék jönni.
Igen, amit írsz arra volt példa.
2020. júl. 2. 19:01
13/15 anonim válasza:
Remélem, ha én is írok f*szságokat egy könyvbe és megtalálják 1000 év múlva alapítanak belőle egy vallást :D
2020. júl. 2. 19:09
14/15 anonim válasza:
Na máris itt az első mesekönyves beszólás is :) azért őszintén sok sikert.
2020. júl. 2. 19:15
15/15 anonim válasza:
Miert fontos h keresztény legyen?
2020. júl. 11. 22:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!