Csak én vagyok az egyetlen akinek 23 évesen sem volt kapcsolata?
Figyelt kérdés
Már eléggé úgy érzem, h rajtam kívül már mindnekinek volt párkapcsolata ennyi idősen. Ha itt tartok ennyi idősen akkor biztos valami gond van velem?
Találhatok olyan barátnőt akit ez nem zavarna?
Fiú vagyok.
2020. jún. 28. 21:19
1/3 anonim válasza:
2 ok lehet, vagy nagyon nem vagy szép, vagy beteg vagy. Én beteg, sosem volt kapcsolatom s nem is lesz 38 éves vagyok. Mondhat bárki bármit, a külső az elsődleges, igaz a hasonló hasonlót vonzza, de az én pl is igazolja, hogy ez sem feltétlen igaz, mert hozzám hasonlóval sem volt semmilyen kapcsolatom, pedig nyitott, közvetlen vagyok.
2020. jún. 28. 21:32
2/3 anonim válasza:
Inkább úgy tenném fel a kérdést, hogy mostanában megéri egyáltalán ismerkedni?
Több ismerős mondta a környezetemben, hogy ez átvert, hitegetett, kihasznált és még lehetne sorolni a többi 'jó' dolgot.
Szerintem semmivel nincs előnytelenebb helyzetben, mint aki benne van elvileg egy 'kapcsolatban' közben, semmi értelme nincs.
2020. jún. 28. 21:45
3/3 anonim válasza:
Else hinnéd, de rengeteg ilyen vagy idősebb lánynak se volt senkije, csak ők többnyire nem hirdetik ezt az interneten.
Lány vagyok szóval lányos körökben mozgok, asszem viszonylag reálissan rá látok a dologra.
2020. jún. 28. 22:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!