Mennyire gáz ha 17evesen egy 14 éves lány tetszik?
17-14=3
Matek :)
19 volt párom azon az éven rá 4 hónapra töltötte a 20. amikor megismerkedtünk én 14. Élet évemet akkor töltöttem előtte pár hónappal. De hogy egyszerűbb legyen neked a matek :D ő 94-es én 99-es vagyok. 2014-ben jöttünk össze.
most vagyok 21 ő idén lesz 26.
6 éve hogy együtt vagyunk :D
Konkrétan mellette nőttem fel és nem bántam meg.
Előtte is volt egy másfél éves kapcsolatom meg egy fél éves. De utólag nem nevezném kapcsolatnak :D
Ami negatív volt: 18. Éves koromig taknyos voltam ha beszóltam neki valami miatt 😂
Együtt lakunk úgy 17 éves korom óta először szüleivel aztán albiba most meg saját lakásban megyeszékhelyen 🤷 megtanultuk hogy kell elbaszni a pénzt 1 hét alatt aztán azt is hogyan kell beosztani. Mindent együtt tanultunk meg a mosógép elindítástól kezdve a főzést, a bútor össze szerelést, jogsiban segítettünk egymásnak, kocsit együtt vettünk mindent ön erőből. Az összes "barátnők" lekoptak de nem bánom mert sokkal jobbak vannak helyettük természetesen a párom miatt mert nem bírták elviselni hogy "még mindig együtt vagytok?" "Velünk is foglalkozz" :D
A legjobb döntésünk volt hogy össze jöttünk és nagyon passzolunk hálistennek :) szerintem egy egészséges kapcsolatban kell ennyi kor különbség. Nekem az előtte lévő fiúk is mind 18 évesek voltak legalább... A fiúk lassabban érnek mint a lányok ez nem közhely ez így van. A velem idős srácoknak kb minden gondolata a hokizas volt, a faszuk meregetese, a lányokkal szórakoztak, semmi céljuk nem volt csak cigiztek, ittak, stb nem lehetett bennük meg bízni.
Bónusz : az ő szülei között 6 év van
Az én szüleim között 5
Kb hasonló korban jöttek össze ők is mai napig mind2 szülők boldog házasságban élnek mindig én voltam egyedüli az osztályban akinek nem voltak elvalva a szülei és páromnál is ugyan ez volt :)
Szóval srácok startoljatok akkoriban is hiába voltam 14, 18 évesnek néztem ki, a mai lányokkal sincs ez másként szépek csinosak és érettek ne hagyjátok hogy elvesszenek :)
Sok sikert nektek remélem motiváló a mi sztorink.💖
A korábbi magyar törvényi szabályozás során a heteroszexuális kapcsolatokban a beleegyezési korhatár 14 év volt, míg a homoszexuális kapcsolatokban 18. Az Alkotmánybíróság diszkriminációra hivatkozva megváltoztatta a törvényt, így ma már a beleegyezési korhatár nem függ a partnerek nemétől.
A kifejezés megtévesztő, és nem szabad elfeledkezni arról, hogy a törvény ilyen helyzetekben zsinórmértékként szolgál. A bíró mérlegelési jogkörébe esnek az olyan esetek, amikor az egyik fél még nem töltötte be a beleegyezési korhatárhoz szükséges életévet, míg a másik fél azt már átlépte. Az ilyen esetek gyakran jelen vannak, és mindig is jelen voltak a magyar bíráskodásban, de a legtöbb esetben az életkorbeli különbség elenyészően kicsi.
A pedofil bűntett az, ha egy felnőtt személy szexuális cselekményt végez(tet) egy gyerekkorú személlyel. Ma Magyarországon a felnőttkor a 18. életév betöltésével kezdődik, a gyerekkor pedig a 14. életév betöltéséig tart. Vagyis a beleegyezési korhatárnak (a betöltött 14. életévnek) érzékelhetően semmi köze sincs a pedofíliához, mivel a megrontást minden esetben egy 18. életévét betöltött személy követi el egy 14. életévénél fiatalabb személlyel szemben.
A pedofília azonban továbbra sem valósít meg büntetőjogi tényállást, lásd még: „Jelenlegi magyar törvényi szabályozás”.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!