Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Mennyire gáz ha 17evesen egy...

Mennyire gáz ha 17evesen egy 14 éves lány tetszik?

Figyelt kérdés
Alapvetoen 4 év nem sok de így meg fura nem?

2020. jún. 27. 23:51
1 2
 1/11 anonim válasza:

17-14=3

Matek :)

2020. jún. 28. 00:00
 2/11 LuckeY-ista válasza:
ne aggódj én 17 vagyok és nekem is egy 14 éves tetszik 3 év nem nagy különbség
2020. jún. 28. 00:18
 3/11 anonim válasza:
10 év múlva belefér, de most még úgy hívják ezt hogy PEDOFÍLIA!
2020. jún. 28. 00:39
 4/11 anonim válasza:
Nem, nem pedofília. Ne hallgass az ilyenekre. A válaszoló azt sem tudja mi az, csak irigykedik. Valszeg egy 13 éves lehet.
2020. jún. 28. 09:42
 5/11 anonim válasza:

19 volt párom azon az éven rá 4 hónapra töltötte a 20. amikor megismerkedtünk én 14. Élet évemet akkor töltöttem előtte pár hónappal. De hogy egyszerűbb legyen neked a matek :D ő 94-es én 99-es vagyok. 2014-ben jöttünk össze.

most vagyok 21 ő idén lesz 26.

6 éve hogy együtt vagyunk :D

Konkrétan mellette nőttem fel és nem bántam meg.

Előtte is volt egy másfél éves kapcsolatom meg egy fél éves. De utólag nem nevezném kapcsolatnak :D

Ami negatív volt: 18. Éves koromig taknyos voltam ha beszóltam neki valami miatt 😂

Együtt lakunk úgy 17 éves korom óta először szüleivel aztán albiba most meg saját lakásban megyeszékhelyen 🤷 megtanultuk hogy kell elbaszni a pénzt 1 hét alatt aztán azt is hogyan kell beosztani. Mindent együtt tanultunk meg a mosógép elindítástól kezdve a főzést, a bútor össze szerelést, jogsiban segítettünk egymásnak, kocsit együtt vettünk mindent ön erőből. Az összes "barátnők" lekoptak de nem bánom mert sokkal jobbak vannak helyettük természetesen a párom miatt mert nem bírták elviselni hogy "még mindig együtt vagytok?" "Velünk is foglalkozz" :D

A legjobb döntésünk volt hogy össze jöttünk és nagyon passzolunk hálistennek :) szerintem egy egészséges kapcsolatban kell ennyi kor különbség. Nekem az előtte lévő fiúk is mind 18 évesek voltak legalább... A fiúk lassabban érnek mint a lányok ez nem közhely ez így van. A velem idős srácoknak kb minden gondolata a hokizas volt, a faszuk meregetese, a lányokkal szórakoztak, semmi céljuk nem volt csak cigiztek, ittak, stb nem lehetett bennük meg bízni.

Bónusz : az ő szülei között 6 év van

Az én szüleim között 5

Kb hasonló korban jöttek össze ők is mai napig mind2 szülők boldog házasságban élnek mindig én voltam egyedüli az osztályban akinek nem voltak elvalva a szülei és páromnál is ugyan ez volt :)

Szóval srácok startoljatok akkoriban is hiába voltam 14, 18 évesnek néztem ki, a mai lányokkal sincs ez másként szépek csinosak és érettek ne hagyjátok hogy elvesszenek :)

Sok sikert nektek remélem motiváló a mi sztorink.💖

2020. jún. 28. 10:15
 6/11 anonim válasza:
Semennyire.
2020. jún. 28. 11:29
 7/11 anonim válasza:
Egy Facebook csoportban szétoltottak egy 17 éves srácot, mert megtetszett neki egy 14 éves lány, de szerintem ez teljesen normális.
2020. jún. 28. 20:23
 8/11 anonim válasza:
Szerintem nem gáz! Legalábbis ha 14 éves lány lennék, én nagyon örülnék, ha 17 éves barátom lenne. (Amennyiben nem erőltetne olyan dolgokat, amiket esetleg én még nem szeretnék.)
2020. jún. 28. 20:53
 9/11 Moohikan válasza:

A korábbi magyar törvényi szabályozás során a heteroszexuális kapcsolatokban a beleegyezési korhatár 14 év volt, míg a homoszexuális kapcsolatokban 18. Az Alkotmánybíróság diszkriminációra hivatkozva megváltoztatta a törvényt, így ma már a beleegyezési korhatár nem függ a partnerek nemétől.

A kifejezés megtévesztő, és nem szabad elfeledkezni arról, hogy a törvény ilyen helyzetekben zsinórmértékként szolgál. A bíró mérlegelési jogkörébe esnek az olyan esetek, amikor az egyik fél még nem töltötte be a beleegyezési korhatárhoz szükséges életévet, míg a másik fél azt már átlépte. Az ilyen esetek gyakran jelen vannak, és mindig is jelen voltak a magyar bíráskodásban, de a legtöbb esetben az életkorbeli különbség elenyészően kicsi.

A pedofil bűntett az, ha egy felnőtt személy szexuális cselekményt végez(tet) egy gyerekkorú személlyel. Ma Magyarországon a felnőttkor a 18. életév betöltésével kezdődik, a gyerekkor pedig a 14. életév betöltéséig tart. Vagyis a beleegyezési korhatárnak (a betöltött 14. életévnek) érzékelhetően semmi köze sincs a pedofíliához, mivel a megrontást minden esetben egy 18. életévét betöltött személy követi el egy 14. életévénél fiatalabb személlyel szemben.

A pedofília azonban továbbra sem valósít meg büntetőjogi tényállást, lásd még: „Jelenlegi magyar törvényi szabályozás”.

2020. jún. 28. 21:57
 10/11 anonim válasza:
Az én szüleim között 9 év van úgyhogy nem gáz.
2020. júl. 2. 10:54
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!