Miért buknak a lányok a bunkó, szívtelen srácokra, miközben azt mondják, hogy nekik a belső számít?
Egyébként van igazság abban amit a #2 ír.
Volt egy barátnőm aki egy csöves munkanélküli drogos gyerekért hagyott el.
Senki, de senki nem tudta megmondani hogy mi lelte a csajt. Még a szülei is teljesen ki voltak akadva, hogy miért csinálta ezt.
A srác félig cigány volt, ez a tipikus félig analfabéta, suttyó gyerek.
Végül az lett a sztori vége, hogy a srác felcsinálta, az exem miután leellett, a gyerek le is lépett mellőle :D
A sztori amúgy azért érdekes, mert még velem volt eljártunk minden felé, külön lakásban laktunk, volt mindig pénz szórakozásra.
Igaz nem voltam tahó, nem kötöttem bele mindenkibe, nem voltam szét tetoválva, nem drogoztam éjjel az utcán a haverokkal, van végzettségem, ja és kommunikálni is tudok emberi nyelven anélkül, hogy minden második szavam a géci, fäszom, dikk stb lenne.
De mivel nem vagyok egy érdekes személyiség, így nekem ez jutott :D
(hozzáteszem a környezetemben is nagyon sok ilyen true sztorit látok, hogy értelmes normális csajok az analfabéta 8 osztályos suttyókkal kevernek)
Itt van egy videó, ami kicsit idekapcsolódhat szerintem
https://www.youtube.com/watch?v=UIOR8qHrAJw
Van benne olyan mondat is, hogy a magabiztosabb,határozottabb ember szóval az jobban vonzó. meg ilyesmik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!