Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Ha Tinderen egy férfival...

Ha Tinderen egy férfival párban leszünk, de nem ír rám, akkor az szt jelenti, hogy nem tud, mert nem előfizető?

Figyelt kérdés

Nem igazán értem még azt az oldalt, az ottani szokásokat.

Van néhány párom, úgy voltam vele, hogy kivárok, de nem írnak.

Igazából nem is nagyon tudom, mit írjak nekik.. Számomra nagyon erőltetett ez a netes társkeresés, de nem nagyon van más lehetőség.

2020. jún. 22. 08:14
1 2
 11/15 anonim válasza:
10-es és fordítva honnan tudod hogy a hapsi nem ezt csinálja?
2020. jún. 22. 14:19
 12/15 anonim válasza:

Lehet hogy elege lett abból hogy nem válaszoltak neki, ezért most arra vár, hogy te "nyiss". :)

Ezer és egy oka lehet hogy nem ír...

2020. jún. 22. 14:26
 13/15 anonim válasza:

9: Fel fognak tűnni, igen (persze, ha nem húzod őket balra) :)

Egyértelmű, hogy ezeknek az appoknak/szolgáltatásoknak a célja a profit maximalizálása, szeretnének pénzt látni a befektetett energiából. Gondold át neked ez mennyire éri meg. Én free üzemmódban használtam. :)

2020. jún. 22. 14:42
 14/15 anonim válasza:

Most ugy oszinten: te miert nem irsz rajuk? Marmint most komolyan azon vagy felhaborodva, hogy varod, h ok kezdemenyezzenek (mikor elvileg neked is bekonnek ok) es nem teszik?

Menj es kezdemenyezz te. Forditsuk meg a kerdest: te miert nem irsz rajuk, hm?

2020. jún. 22. 17:04
 15/15 anonim válasza:

Ezer + 1 oka van hogy egy férfi nem ír. Én pl azért nem írok mert sok ismerkedés nagyon vontatott.

Rengeteg nőért tepertem majd sokszor volt hogy félúton törölt vagy mással kezdett el beszélgetni vagy randin 5 perc alatt eldöntötte a sorsom. Rosszabb a randizás mint egy állásinterjú :D

Ezért már a legtöbb esetben rá sem írok egy nőre ha match van. Konkrétan nem érdekel az egész.

2023. máj. 6. 18:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!