Ismerkednétek egy ilyen sráccal? 19/F (Rólam dolgok a leírásban)
Gondoltam itt megpróbálkozom ha már van rá lehetőség.
Szóval, nemrég lettem 19 éves,
jövőre fogok éretségizni, mivel volt egy semmitérő nyelvi évem.
Rendszeres és veterán túrázó vagyok, imádok a természetben kint lenni.
Aludtam én már sátorban, katonai ágyon, polifonon, hálózsákban, de a földön is.
Fél magyarországot bejártam és idén megyek meghódítani a keleti részét is.
Imádom a zenét. Legfőképpen a jazz,rapp,elekro,orchestra és azt a műfajt amiben csak simán énekelnek. Na meg a francia zenéket.
Odavagyok a francia és koreai kultúráért, nyelvért, kajákért...
Szeretek új dolgokat kipróbálni.
Volt festős, rajzos, írós, költő és most lesz gasztro korszakom.
Ha valami megtetszik, én 1 hétig kipróbálom, ha jó akkor szokássá alakítom.
Szeretem az állatokat, van 2 pici tengerimalacom és 1 dachshundom és neki egy 10, 11, 12... napos kutyája, attól függően, hogy mikor olvasod ezt.
Alapjáraton csendes, visszahúzódobb fiú vagyok. Nem introvertált, mert a haverok azért vannak és sok közös programot szoktam szervezni.
Csak nem bírom a nagypofájúakat és nem akkarok olyanná válni.
Rengeteg sorozatot szerettem, meg az utóbbi időkben.
Filmeket is nézek, de mostában nem találok jót.
A Dunántúl közepén lakom.
Pécs, Siófok, Dombóvár, Kaposvár és Szekszárd azok a városok amik egy órára (vagy még annyira sem) vannak tőlem és ismerem.
Hetero vagyok.
Csak, mert tudom, hogy ha nem mondanám, akkor jönnének azok a bizonyos kommentek.
Ha van kedved és esetleg megtetszett az egyéniségem, valamennyire közel vagy és hasonló korú akkor írj rám.
(Kivéve ha sorozatgyilkos, plázacica, drogdealer és egyébb más mesebeli lény vagy :)
Szimpi vagy, már a stílusod alapján is:D szerintem jól kijönnénk, de fiatalka vagyok még hozzád :D
16L
Szerintem is jó fej lehetsz, engem is hasonló dolgok érdekelnek, még egy tengerimalacom is van :)
18L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!