Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Csak szerintem gáz, hogy...

Csak szerintem gáz, hogy társkeresőkön 40-es 50-es nők kamuprofilokkal vannak fent?

Figyelt kérdés

De nem is az, hogy ugyanazzal a profilképpel, hanem tök más képek vannak ugyanarról az emberről egy másik profilon belül. :D Az egyik profilon rendszeresen dohányzik, a másikon már leszokóban van. Vezeték+keresztnév a profilnév, de az is különbözik a két profilon. De olyan nőt is találtam, akinek 3 profilja volt, és ugyanaz a személy mindhárom esetben.

Annyira gáz. :D Mire jó ez? Ráadásul egyik másik lepukkant gyerekes anyuka. Padaamról van szó, ami ugye egyedülálló szülőknek szól. Parom .hu kicsit rendezettebb, ott nem nagyon találkoztam ilyesmivel eddig.

2020. jún. 19. 21:38
 1/5 anonim válasza:

Egy egyedülálló szülőknek való társkeresőtől mit vársz?

És ha már ott vagy, feltételeztem te is egyedülálló szülő vagy, nyilván lepukkantabb vagy, mint egy 20 éves szingli.

2020. jún. 19. 22:02
 2/5 A kérdező kommentje:

Hát figyi, miben? Anyagilag? Nem. Kinézetre? Lehet nem vagyok olyan passzban, mint egy 20 éves kajakos, de azért sportolok, egészséges életet élek, stb. Szóval mert valaki 40-50+, az nem egyenlő azzal, hogy igénytelennek kell lenni, és 2-3 profilt fenntartani.

Ez a gáz, hogy még hazudni sem tud, mert már a profiljaival lebukik, nem hogy üzenetet írni, vagy bármi. Szóval ha ennyi idősen valaki már az ismerkedés előtt át akar vágni, akkor mi lesz később?

Mert ha még 25 éves lenne valami kamu Tinder profillal, vagy ilyesmi, azt mondom van ilyen. Na de így? Áh. Gyerekek, ne már.:)

2020. jún. 19. 22:08
 3/5 anonim válasza:
En csak azt tudom, hogy friss, filterezetlen kepekkel tarskeresozok, es ha szarul neznek ki, akkor is igy tennek. A pofaraeses ugyanis nem szexi, se oda, se vissza.
2020. jún. 22. 01:15
 4/5 anonim válasza:
Tipikus, ahogyan az is, hogy fiatalabb korban lévő képeket tesznek fel, és aztán csodálkoznak, hogy az első randi után nincs folytatás. Nagyon nehéz ebben a korosztályban ismerkedni, mert a legtöbb nő amúgy is teljesen kiábrándult, és amolyan nekem már ne dirigáljon senki típus, mert én már túl vagyok 20 év sz.r házasságon, és most már minden történjen az én igényeimnek megfelelően. Miközben leignkább fiatalabb pasikat akarnak, akik sportosak, közben ők teljesen átlagosak, és sok eléggé unintelligens. Hajlamosak az előítéletekre. Egy mondat után eldöntik, hogy milyen ember vagy, és csodálkoznak, ha senkit sem találnak, és sírnak itt, vagy más fórumokon, hogy a férfiak mint bunkók, és nem lehet ismerkedni.
2020. júl. 10. 11:54
 5/5 anonim válasza:
Nos, én a férfiakat látom kamu profillal. 15-20 éves profilképpel. Aztán csodálkozik hogy találkozáskor nemet mondok. Nekem még a dátum is a képen van. 57/N
2023. jan. 28. 02:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!