Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Mi a véleményetek a Badoo...

Mi a véleményetek a Badoo társkereső prémium elofizeteseről?

Figyelt kérdés
Megéri nem éri meg vagy csak simán írjátok le a saját véleményeteket.
2020. jún. 8. 19:55
 1/5 anonim válasza:
Szerintem a Badoo egy b.szoda. Ennek ellenére vannak ott sikersztorik is. 👫 Ezt neked kell érezni, én személy szerint ha már társkereső oldalra költenék, valami kulturáltabb lenne nem a Badoo.
2020. jún. 8. 20:09
 2/5 anonim válasza:
Nem tudom, badoon sose volt se matchem se semmi, az egy pöcegödör.
2020. jún. 8. 20:58
 3/5 anonim válasza:

A Badoo egy fos

Voltak matcheim meg randik onnan, de maga az oldal igénytelen. Egy fillért nem költenék rá.

2020. jún. 9. 09:10
 4/5 anonim válasza:
Egy f.s! Sose néz meg senki,nem írnak,nem válaszolnak!
2020. júl. 8. 19:15
 5/5 anonim válasza:
Utolsónak teljesen igaza van, a badoon a lányoknak nem szokásuk visszaírni meg ismerkedni sem, de ha szóva teszem nekik hogy miért nem írnak vissza, régen meg csináltam videót youtubera nem listázottba a társkeresős lányokról és elküldtem nekik, utána némelyik már tudott írni, csak bunkózás formájában. Nagyon egy komolytalan hely, 3 hónap után már úgy megutáltam, arra jó hogy az emberrel megutáltassa a lányokat, de az ottani lányok tesznek is érte hogy megutáljuk őket. 1 szó mint 100, nagyon lusták!!
2020. aug. 22. 14:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!