Van 18-30-ig olyan lány, aki szívesen összejönne budapesti, egyedülálló 41 éves diplomás férfival, aki jóképű, magas, intellingens, sportos, van saját lakása stb...? :)
#50 lol
Amúgy amiket írtál kedves kérdező így nőként nagyon rossz volt olvasni
mi ez az "én nem akarok a nők problémájával foglalkozni"
szánalmas...
A gondolattól is elhányom magam.Kb. 23-25 felettiekkel sem ismerkednék már társkeresési szempontból,de ez a 41..A normális (nem mentálisan sérült) korombeliek egyszerűen gondolni,ránézni se tudnak egy 41 évesre úgy.Aki igen,az menjen pszichológushoz,mert ott valami súlyos gond van,ahogy a kérdezővel is.A kérdező vagy nagyon unatkozik,és azt hiszi vicces és kitalált valamit,ami olyan undorító,hogy tuti rengeteg kommentet kap és most boldog,vagy tényleg valami unintelligens élettelen beteg állat.Az,hogy ilyen emberek vannak(ha nem kamu kérdés),inkább ijesztő,mint vicces,de szerintem amúgy kamu.
Ilyen IQ-szinttel pedig 100%,hogy nincs semmilyen diplomája,de fogadni mernék rá,hogy érettségije sincs.
Csak úgy mondom egyébként,hogy néhány 30 feletti sokkal jobban néz ki,mint néhány 20-on éveik elején járó nő.És ne aggódj,úgy,ahogy te rá sem nézel a 30 feletti nőkre,a 30 alatti nők sem néznek rád.Bár szerintem egy 30 éveshez is öreg vagy,de mindegy.És még egyszer fujj.Keress korodbelit papi.
18/L
Rengeteg huszonéves lány vonzónak tart és azt mondja, szeretik a 40 es pasikat. Azt mondják a fiatalabb pasik komolytalanok, bénák. Nekem szinte mindig minimum 10 évvel fiatalabb nőm volt, illetve persze 20 éves koromig 18-20 évesek. De ez egy képesség, hogy a férfi meg tudja adni a fiatalabb nőnek is ami kell neki és idősebbnek is. Volt nálam idősebb nőm is, az is az egyik legszebb emlékek közé tartozik. Amúgy szándékosan nem foglalkozom a helyesírási hibákkal és egyéb dolgokkal, mert laza vagyok :)
Egy 24 éves lány mesélte, hogy szórakozóhelyen egy srác, aki a bátyával volt ott, leszólította. Azt mondta a lány, hogy túl fiatal hozzá a srác, ekkor a srác mondta, hogy akkor a bátyja tetszik neki? Erre a lány ismerősöm azt mondta, hogy inkább az apukádat küldjed! Nem minden 40-es férfi pocakos és ronda, van aki letagadhat éveket, vagy akár 10 évet is és fitt, karban tartja magát, igényes. Itt fújjol valaki kommentben, aztán lehet huszonéves és belenéz a tükörbe, egy igénytelen senki, aki nem kell a nőknek.
Kezdődik megint...
a lenti kérdés újratöltve?
https://www.gyakorikerdesek.hu/ismerkedes__tarskereses__1048..
Persze nyilván😂😂Amúgy szerintem még mindig kamu,ekkora i*ióta még gyakorin sem létezhet,nagyon durván élettelen😂😂
Oh és bocsi dehogynem kellek nekik,az más kérdés,hogy a korombeliek szoktak próbálkozni nálam,nem 41 évesek,mert ha így lenne,szerintem apám már kb agyonlőtte volna őket valami puskával.Igen mert a korombeliek még a szüleikkel szoktak lakni,akik amúgy kb. annyi idősek mint maga.Ja,és amilyen stílusban és szóhasználatban ír,úgy egy max 13 éves gyerek ír (tudom,mert nagyon jól emlékszem,mivel 5 éve voltam 13,maga beteg állat),de inkább egy 10 éves(ha ezt olvassák 10-13 évesek ne vegyétek magatokra,a butább rétegre gondolok).
Igénytelen meg inkább maga,nem véletlenül nem ér hozzá senki sem 41 évesen,és agyi szintje alapján nem is fog soha.
Amúgy az ilyen ha felszedne(ami soha nem fog megtörténni,mert egy 30 éves se a 40-ek között keresgél szerintem) barátnőt,aki esetleg 29 éves,az a 30.szülinapján kidobná,hogy fujj most már öreg vagy vagy hogy működnek ezek az újragondolt pedofilok?xD
Amúgy múltkor barátnőimmel voltunk valahol enni,és amíg egyikőnk egyedül maradt a cuccokkal(elmentünk mosdóba),oda ment hozzá egy bácsi,aki a leírt fizikai tulajdonságoknak megfelel (kb 188 centi és 100 kg),és elkezdett nyomulni a cuccokra vigyázó barátnőmre nagyon durván.Azt is elárulta mennyi idős, 41 vagy 42 volt már nem emlékszem pontosan.Éppen hívtuk volna a rendőröket amikor elszaladt.(Sajnos megtörtént,és tényleg annyi idős volt mert mondta.)
Na hát ha ezt egy 18 éves csinálja nyilván nem hívunk rendőröket,ez is mutatja,hogy teljesen normális egy 41 évesnek ennyivel fiatalabbaknál próbálkoznia(kérdező,ez szarkazmus volt,keressen rá mit jelent és próbálja meg értelmezni eme agyi szintjéből kiindulva rendkívül bonyolult fogalmat.)
Elnézést,hogy az előző hozzászólásomban tegeztem magát,megszokás volt,mert fiatalokkal szoktam beszélgetni általában akikkel automatikusan tegeződünk.(Egyébként ha ezt 40 feletti nők olvassák ne vegyék magukra ezt,mert ők is lehetnek gyönyörűek,csak hát most viszonyítás kérdése,egy 18 éveshez tényleg öregek,én nem szólok le senkit aki annyi idős,amíg nem próbálkozik gyerekeknél,mert az nagyon durván beteg.(Jaja én nemrég töltöttem a 18-at és én mondom,hogy az ennyi idősek még igenis gyerekek magához képest.
Az ,,igénytelen” 18 éves lány voltam,aki ,,nem kell senkinek” xD (Ezt a szerencsétlent Tejóisteeen😂😂)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!