Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Hogy lehet jól ismerkedni az...

Hogy lehet jól ismerkedni az utcán?

Figyelt kérdés
Milyen kérdéssel ismerkedjek az utcán, ha éppen szimpatikus az a személy, akit époen látok?!

2020. jún. 5. 03:46
 1/6 anonim válasza:
Az sajnos nem fog menni.
2020. jún. 5. 04:48
 2/6 anonim válasza:

Szerintem sem fog menni, ha nincs valami apropója a leszólításnak, akkor nem hiszem, hogy célt érnél vele.

Én sem örülnék neki, ha csak úgy odajönnének. Persze biztos van kivétel, akik igen.

2020. jún. 5. 07:38
 3/6 anonim válasza:
Még akkor is el fogak hajtani, ha egyébként szimpatikus vagy mert azt fogják gondolni, hogy retard vagy. Az utcán senki sem ismerkedik. Ott közlekedünk.
2020. jún. 5. 08:15
 4/6 anonim válasza:

Ez így hülyeség! Utcán is lehet ismerkedni! És buszon, vonaton, villamoson, piacon, Tescóban, bárhol!

De azért az sem mindegy, hogy kivel, milyen korú és nemű vagy, milyen a ruházatod, a stilusod, stb! F.

2020. jún. 7. 13:25
 5/6 A kérdező kommentje:

4# simán igazad van, én is így érzem néha! 🙂 Csak kell a megerősítés, bátorítás, hogy ez így összejöjjön. 😁

Nekem per speciel, most pont jó a stílusom, kicsit elegáns, kicsit sportos, trendi...

Jah, és most még az villant be, hogy ha vagyok egy társasággal, sokkal könnyebb az ismerkedés, még idegenekkel/idegen lányokkal is! 😀🤩

laza 30as/F

2020. jún. 7. 17:27
 6/6 anonim válasza:
ha lánnyal akarsz az utcán ismerkedni,ne is próbálkozz,mert csak kényelmetlenül fogja magát érezni. a legtöbb lány,hidd el,nem szereti,ha idegenek leszólítják őket. nem csak magadra kell gondolni,hogy milyen pacekul nézel ki és,hogy tuti bejössz neki,hanem a másik félre is. akkor is,ha egy társaságban van,akkor pláne,főleg,ha az illető egyedül van,mert akkor az még kínosabb. nagyon sokféle módon lehet ismerkedni idegenekkel,az internet is erre való.
2020. jún. 7. 20:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!