Izraelben mennyire szépek átlagosan a lányok? Illetve mennyire lenne ott könnyű ismerkedni?
Annak kapcsán jutott ez eszembe hogy van az a Gal Gadot nevű színésznő, na ő extrém jó csaj, és hogy ő arrafelé kiemelkedő vagy átlagosnak számítana? Magyarul az izraeli nők többségében vannak olyan szépek, vagy ő csak egy kiugró példa?
Illetve ott mennyire barátságosak, nyitottak, vendégszeretőek a nők? Könnyű arra ismerkedni?
Izraelben átlagosan a lányok ugyanolyanok, mint bárhol máshol átlagosan a lányok.
Az ismerkéshez, ugye, mindeütt beszélgtni kell, ehhez nem feltétlenül kell tudni héberül, elég az angol, a nagy többség ért és beszél angolul (az aabok is). Azok az izraeliek, akik gyerekkorukban szüleikkel alyiáztak Angol nyelvterületrõl, természetsen anyanyelvi szinten.
Évekkel ezelõtt három hetet töltöttem ott, igaz, nagyrészt egy vidéki kis településen, néhány napot Tel-Avivban, fõleg Yaffoban.
Amit 1, 4, 7 írt az csak a nagyon szigoruana vallásosokra igaz, õk a lakosság kb 10%-a (1/10-e), õk viszont legtöbben külön városnegyedben élnek, pl Yeruzsálemben Mea Sharim.
A többiek teljesen olyanok mint bárhol a civilizált világban. Igaz, kb 40% gyakorolja valamilyen szinten a vallást, tartja a Szombatot.
Ami a tanult nõket illeti, nem néztem sok statisztikát, mindenesetre a jelenlegi Knessetben (Parlament) a 120 képviselõ közül 30 nõ (25%) - Magyarországon mekkoera is ez az arány? Igaz, a kormány 35 minisztere között6 csak 5 nõ van. (Magyarországon hányból hány?)
Ha egy nõ nagyon vallásos, onnan ismered megg, hogy a ruháajából az arcán kívül csak a keze meg a cipõje látszik.
1, 4, 7 szerintem összzeevesstette Izrqaelt a muszlim országokkal, mint Szaud Arábia, vagy Irán.
Izrael kozel-keleti orszag, de abszolut nyugatinak szamit. Samuel P Huntington is az ingazo orszagok koze sorolta amikir beosztotta a vilagot eltero civilizaciokba.
Izraelben eppen ugyanugy buliznak isznak pasiznak az atlag tel avivi lanyok mint Magyarorszagon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!