Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » 25 éves szombathelyi férfi...

25 éves szombathelyi férfi vagyok, szeretném megtalálni a páromat! Megfelelsz a kritériumaimnak?

Figyelt kérdés

Először is legyél nő, mégpedig úgy, hogy egész életedben nő voltál, és nem csupán annak érezted magad.

Fő kritériumok: legyél intelligens, jószívű és megbízható. Ne legyél sem kövér, sem anorexiás. Ne dohányozz. Akarj gyereket vállalni a jövőben (ha bármelyiknek nem felelsz meg, az kizáró tényező).

Mellékkritériumok: testsúlyod legyen átlagos vagy annál kicsit alacsonyabb. Tetoválásod vagy piercinged maximum akkor legyen, ha nem túlzó és nőies, ízléses, viszont preferáltan ne legyen. Külsőre legyél minimum átlagosan szép (persze ez szubjektív, majd megállapítom). Legyen jó alakod. Legyél játékos és kreatív. Legyél gondoskodó. Legyen jó humorérzéked. Korod legyen 23+-3 év. Lakj Szombathely közelében. Ne legyen párod. Ne legyenek súlyos visszamaradásaid előző kapcsolatból. Legyen jó szexuális étvágyad(ezekből minél többnek megfelelsz, annál jobb).

Azt jogos várni a másiktól, ami rám is ugyanúgy igaz. Szerintem én az összes kritériumomnak megfelelek...na jó, azt kivéve hogy férfi vagyok, nem pedig nő. Persze egy része szubjektív, így érdemes megbizonyosodnod róluk, amennyiben a legtöbb kritériumomnak megfelelsz. ;)

2020. jún. 3. 13:55
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:
Kipróbáltam így is, mit veszthetek...Gondoltam így megrövidíthetem a folyamatot, aminek a végén úgyis kiderülne, hogy nem illünk össze az adott nővel. Láthatóan eléggé sértettem a nők önérzetét ezzel, és szinte csak a külső jegyekre reagált mindenki, pedig több belső értéket írtam, ami fontos nekem, és azok jóval fontosabbak a külsőnél.
2020. júl. 7. 03:02
 22/26 anonim válasza:
A megfogalmazást egy kicsit óvatosabban kellene szerintem, de legalább nem árul zsákbamacskát.
2020. júl. 17. 12:31
 23/26 anonim válasza:

Felvételi lapot s IQ-EQ teszteket lehet kérni nyomtatva vagy csak emailben igényelhető? :DDDDDDDDDDDDD

Szerintem egyszerűbb, ha nőnek öltözöl s udvarolsz magadnak;)

Baxki, nem egy állatot akarsz te magadnak véletlenül???

Nagyon magadra maradsz, de komolyan...olyan vagy, mint társkeresőkön a ráncos bocskor banya, aki ifjú herceget akar, mérhetetlenül visszataszító az egész.

Bocs, ha kemények soraim, de az őszinteség nem kegyes;)

2020. júl. 17. 13:08
 24/26 anonim válasza:
Hú de jó, szerintem mi összeillenénk. Csak néhány aprócska dolog van, ami nem felel meg teljesen a kritériumaidnak. Kicsit kövér vagyok, 102 kg, nem akarok gyermeket nemzeni, elmúltam 30 éves, van párom és rohadtul messze élek Szombathelytől. De ezek ilyen apróságok szerintem. Ha szeretnél csöcsöt szopni, írjál!
2020. júl. 18. 01:31
 25/26 anonim válasza:

"Csak ennyi ?" Hát a spontán bele botlás valakibe lehetőséget pik pak kizártad..

Kívánom neked hogy eljöjjön számodra, de alighanem sok időbe kerül majd...

Kissé túl kombózod szerintem, eleve eltervezett egyed nincs:)

2022. szept. 18. 06:10
 26/26 anonim válasza:
Ez egy két éves sztori, utolsó... mondjuk kíváncsi lennék azóta mi van a kerdezovel
2022. szept. 18. 08:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!