Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Mitévő legyek? Írjak rá...

Mitévő legyek? Írjak rá minden nap?

Figyelt kérdés
Kb fél éve járok egy helyre ahol dolgozik egy lány aki tetszik. Nagyjából havonta egyszer megyek. Múltkor végre rávettem magam és megkérdeztem így szinte teljesen ismeretlenül egy kis beszélgetés után, hogy lenne e kedve valami közös programhoz. Meg is lepődtem, hogy igent mondott, mert azt hittem le fog rázni azzal, hogy van barátja. Azt mondta keressem meg whatsappon és ott megbeszéljük. Azóta kétszer próbálkoztam és egyszer sem volt jó neki. Igazából mondta, hogy hétvégente csaladdal van meg hasonlok. Hetkoznap ossze vissza dolgozik, de vegulis reszemrol ez nem gond. Csak kicsit most meg furcsa, hogy sosem jo neki es azert zaklatni sem akarom. Most minden nap kerdezgessem? Igazabol minden nap ilyen sablon szoveget sem szeretnek neki irni,hogy mi ujsag milyen napod volt stb
2020. jún. 2. 21:46
 1/7 anonim válasza:
Adj meg neki 3 időpontot, ha egyik sem jó neki, felejtsd el.
2020. jún. 2. 21:49
 2/7 anonim válasza:
Azt még nem próbáltad, hogy nem kész tények elé állítod, hanem megkérdezed, hogy neki mikor lenne alkalmas?
2020. jún. 2. 21:58
 3/7 A kérdező kommentje:
Vegulis nem pontos idopontot kerdeztem tole hanem,hogy pl holnap jo e neki. Ha meg ugy kerdeztem,hogy neki mikor jo akkor meg az volt a , hogy elore nem tudja, mert attol is fugg mennyire farad el a nap folyaman stb. Ezert is erdekes eset,mert nyilvan ha nem ir ram akkor ugyse jo neki. Viszont feladni meg nem akarom, de zaklatni sem. Foleg, hogy majd par het mulva megyek oda ujra
2020. jún. 2. 22:03
 4/7 anonim válasza:

"Vegulis nem pontos idopontot kerdeztem tole hanem,hogy pl holnap jo e neki."

Hát pedig a "holnap" egy elég konkrétan behatárolt időpont, sok lehetőséget nem hagytál neki...

A puding próbája az evés, a legegyszerűbben úgy derítheted ki, érdekled-e, ha rákérdezel (nem tolakodó módon), hogy ő mikor érne rá. Ha mondd konkrét napo(ka)t, akkor valószínűleg tényleg csak elfoglalt/fáradt, ha ilyen "most a hetekben nem jó, de talán hó végén" jellegű szöveggel jön, akkor én nem fáradnék tovább.

2020. jún. 2. 23:06
 5/7 anonim válasza:
Valószínűleg ha nem akarna találkozni csak elküldött volna, szóval kérdezd meg, hogy neki mikor jó.
2020. jún. 2. 23:09
 6/7 anonim válasza:

5-ös

A nők nem így működnek, szeretik barokk körmondatokban átadni a legegyszerűbb információt is :) Sebaj, ezért szeretjük őket.

2020. jún. 2. 23:11
 7/7 anonim válasza:
Akkor egyenlőre csak beszélgess vele ne a talit kérdezd mindig.
2020. jún. 3. 21:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!