Átlagos melegek hol vagytok? Volna kedvetek ismerkedni?
Szóval társkeresőkön elég sok sportos srác van, amivel alapvetően nincs baj, de kicsit unalmasnak tartom a folytonos muszkli fitoktatást. Sajnos vannak olyanok is, akik elég hátrányos fotót tesznek ki magukról, ami szintén nem igazán bizalomgerjesztő.
Tudom, hogy a fotók nem a valóság és sok esetben elég megtévesztőek - de leginkább olyan sráccal ismerkednék szívesen aki egyszerű, átlagos, de mégis férfias. Nincs igényem izmokra vagy agyon szolizott testre. Átlagos kapcsolatot szeretnék elmélyíteni, ami számunkra többet jelenthet.
Azt hiszem, hogy a melegség nem 100%-a használ társkeresést ismerkedésre, így sok értékes embert nem lehet megismerni.
Esetleg az olvasók között van itt olyan, aki szívesen beszélgetne, ismerkedne és "egyszerűnek tartja magát"?
Budapestről és Pest megyéből szívesen fogadok privát üzenetet is.:)
Egy 22 éves srác.
Átlagos meleg srácok: a sportos unalmas, muszkli fitoktatás unalmas, hátrányos fotó nem bizalomgerjesztő, szolizott testre szintén nincs kapacitásod, azért úgy mellékesen akkor érdekelne, hogy az egyszerű és átlagos kategóriát, hogy érted mikor kb az összes lehetőséget kizártad, ahogy egy férfi kinézhet.
A kérdést inkább úgy tedd fel, hogy egy valóban átlagos srác szerinted képes volna-e megkedvelni egy hozzád hasonló előítéletes embert? Azért az ugye nem baj, ha lesz két füle meg szeme? Értem a problémád, nehéz ismerkedni én is átérzem hiszen mindenhol csak a szexualitást nyomják, megismerni a másikat nem lehet, szinte lehetetlen normálisan, de az, hogy mi az átlagos az azért elég szubjektív.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!