Csajok, ti sikerrel jártatok valahol az ismerkedéssel? Facebook, vagy esetleg netes fórumok vagy hasonlók? Esetleg itt? Akinek van kedve, akár írhat is nyugodtan :) 22/L
Igen, én Anotalkon ismertem meg a mostani barátomat, 7 hónapja vagyunk együtt.
Ennek ellenére nem ajánlom az oldalt ismerkedésre, tele van idiótákkal, nekem mázlim volt. :)
18/L
Ooh, akkor szívből gratulálok nektek! :)
És köszönöm a figyelmeztetést, szerintem ezt akkor kihagyom, max. marad legvégső esetre :)
#1 vagyok
Ne haragudj nem láttam hogy leszbikus kategória 🙈
De ha valamit számít, beszélgettem csak úgy unalomból lányokkal is onnan, találkoztam néhány jófejjel. Sajnos se barátokat se barátnőt nem kerestem a lányok között, ezért sima beszélgetésnél több nem lett soha, de biztos köztük is akad néhány komoly szándékkal. :)
En csak tindert hasznaltam ugyan, de nem lett semmi:(
En is tanacstalan vagyok😅 19l
Én a Badoo-t tudnám ajánlani, nagyon aranyos embereket lehet kifogni ott, be lehet állítani hogy mi az érdeklődésed stb és akkor hasonló embereket dob fel:)
A mostani páromat is onnan ismertem meg :D
L/18
De ha az nem jön be, akkor vannak még oldalak és appok amit szintén ki lehet próbálni, bár én csak a legnépszerűbbeket ismerem.
Én fiú vagyok de a tinder egyszerűen esélytelen volt pedig nem nézek ki rosszul és a szöveg is humoros volt. :D
Itt gyakorin felvettem a kapcsolatot egy lánnyal és most együtt vagyunk.
De mellette még több lánnyal is dumálok akiket itt ismertem meg de csak ismerkedés szinten tehát többet nem akarok. :P
Gyakorin kevés a normális ember de azért vannak, és itt mindenki kap esélyt, hogy bemutassa a személyiségét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!