Tinderen a lányoknak nem szokás kezdeményezni?
Figyelt kérdés
Nem szoktam gyakran tinderezni és nem is régóta használom,matchem körülbelül 20-30 között lehetett,de még egy lány se írt rám matchelés után.
Nem azt várom el,hogy a lány kezdeményezzen,de azért néha jólesne ha nem nekem kéne az egész beszélgetést vezetni.
2020. máj. 21. 21:57
11/12 anonim válasza:
Hm ez érdekes. Én nő vagyok de általában én szoktam mindig ráírni a srácokra. :D Nekem meg az a fura, hogy ők nem írnak nekem... Egyébként nagyon általánosítotok, nekem több barátnőm a férjét találta meg Tinderen. :D Szóval ez nem így van, ahogy írjátok minden esetben.
2020. máj. 26. 19:41
12/12 anonim válasza:
Áh ilyen nő nincs. :D
De tényleg. amúgy indításból ráköszönök match esetén, de nem csak egy szia, hanem kerek egész mondatban. na arra már nem megy a nőknek visszaköszönés se.
2020. máj. 26. 22:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!