(Meleg kérdés) Vannak itt rendőr vagy tűzoltó meleg férfiak, akik szívesen ismerkednének?
Szóval ez nem tipikusan egy olyan szakma, amiről tudnánk, hogy tagjaik melegek - de mindenesetre tök kiváncsi vagyok, hogy akad e itt ilyen, aki elsősorban nem csak szexet szeretne, hanem vannak komolyabb gondolatai is.
(Budapesti vagyok, 22 éves)
Nemi identitás vagy szexuális orientáció az helyesen ;)
Nem identitás az, hogy valaki férfinak vagy nőnek érzi magát. Szexuális orientáció pedig az, hogy valaki heteró, bi, meleg.
Szerintem egyik kommentelő sem értelmezte a kérdést normálisan. A magyarok valamiért okoskodnak és aláaknázzák egymást... Maximálisan tisztában vagyok vele, hogy nem a gender fogja meghatározni a foglalkozást, és annyira sem vagyok megszállott, hogy stakulyákban ismerkedjem (lásd nem csak tűzoltokkal szeretnék ismerkedni).
Kedves drága utolsó, nagyon köszönöm ezt az írást - kicsit infantilis mutogatásnak tartom a kijelentést, és a "segítő" választ. Sok sikert, ha lesz űrhajós ismerősöm az elsők között szeretném neked bemutatni.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!