Meleg kérdés - Van itt esetleg ilyen? Ismerkedne esetleg valaki?
Nem szeretem a kislistákat és a kritériumokat, amikor valaki ismerkedik. Szerintem a titka a barátkozásnak és komolyságnak az a belülről fakadó szépség és természetesség, valami közös, ami miatt két ember úgy tényleg "egymásé". Nem is nagyon szeretnék belemesélni a dologba.
Ugyanakkor mint mindannyiuknak, nekem is van ami meg tud tetszeni.
Az intelligens, magasabb, érett gondolkodású, ápolt férfiak gondolatban elég vonzóak. (22-33 éves kor között lenne szerintem még áthidalható)
Én egy 22 éves férfias srác vagyok, magamat komoly gondolkodásúnak vélem, ugyanakkor lazának is a sok "hülyeséghez":). Szeretnék nem csak egyéjszakás kaland céljából ismerkedni, valami olyat csinálni, ahol értékek is vannak. Kirándulni, filmezni, külni valahova, vagy csak úgy együtt csinálni valamit - és felfedezni egymást...
Van esetleg olyan aki szívesen ismerkedni Budapestről? (Gonosz és provokáló kommenteket nem köszi.:))
Privátot is szívesen fogadok.:)
Szerintem meg ne add fel, mert igenis találhatsz "ilyet"!
És szívből kívánom, hogy ráakadj - akár itt, akár máshol!
Szerintem bele sem menjünk, hogy igaz lehet e.:D Legalábbis ismeretlenül "jó" dolog nyilatkozni - sajnálom kedves utolsó, hogy az eddigi tapasztalataid alapján, ha olvasol valami normálisat, akkor egyből arra gondolsz, hogy a másik valótlanságot ír. (Nem biztos, hogy tehetsz arról, hogy ez van benned, de persze minden korrigálható - kérdés mennyire azt hangsúlyozod, hogy mi a szép és jó.)
Aki szeretne úgyis szóba fog velem állni - jókor kell jó helyen lenni. Legalábbis próbálom kerülni a negatív embereket és a nem kedves megnyilvánulásokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!