Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Meleg kérdés - Van itt esetleg...

Meleg kérdés - Van itt esetleg ilyen? Ismerkedne esetleg valaki?

Figyelt kérdés

Nem szeretem a kislistákat és a kritériumokat, amikor valaki ismerkedik. Szerintem a titka a barátkozásnak és komolyságnak az a belülről fakadó szépség és természetesség, valami közös, ami miatt két ember úgy tényleg "egymásé". Nem is nagyon szeretnék belemesélni a dologba.

Ugyanakkor mint mindannyiuknak, nekem is van ami meg tud tetszeni.

Az intelligens, magasabb, érett gondolkodású, ápolt férfiak gondolatban elég vonzóak. (22-33 éves kor között lenne szerintem még áthidalható)

Én egy 22 éves férfias srác vagyok, magamat komoly gondolkodásúnak vélem, ugyanakkor lazának is a sok "hülyeséghez":). Szeretnék nem csak egyéjszakás kaland céljából ismerkedni, valami olyat csinálni, ahol értékek is vannak. Kirándulni, filmezni, külni valahova, vagy csak úgy együtt csinálni valamit - és felfedezni egymást...

Van esetleg olyan aki szívesen ismerkedni Budapestről? (Gonosz és provokáló kommenteket nem köszi.:))

Privátot is szívesen fogadok.:)

2020. máj. 19. 18:47
 1/6 anonim válasza:
Sajnálom, de kétlem ,hogy itt találnál ilyet :/
2020. máj. 19. 23:50
 2/6 anonim válasza:

Szerintem meg ne add fel, mert igenis találhatsz "ilyet"!

És szívből kívánom, hogy ráakadj - akár itt, akár máshol!

2020. máj. 19. 23:53
 3/6 anonim válasza:
mi egy fiupár vagyunk,barátkozás lehetne ,közös programok,es jo lenne beszélgetni is a mi témánkrol
2020. máj. 20. 10:10
 4/6 anonim válasza:
Kizárt dolog szerintem. Nyilvánvalóan fele sem igaz, amit írtál, így nem valószínű, hogy komolyan szóba állna bárki is veled.
2020. máj. 20. 12:01
 5/6 A kérdező kommentje:

Szerintem bele sem menjünk, hogy igaz lehet e.:D Legalábbis ismeretlenül "jó" dolog nyilatkozni - sajnálom kedves utolsó, hogy az eddigi tapasztalataid alapján, ha olvasol valami normálisat, akkor egyből arra gondolsz, hogy a másik valótlanságot ír. (Nem biztos, hogy tehetsz arról, hogy ez van benned, de persze minden korrigálható - kérdés mennyire azt hangsúlyozod, hogy mi a szép és jó.)

Aki szeretne úgyis szóba fog velem állni - jókor kell jó helyen lenni. Legalábbis próbálom kerülni a negatív embereket és a nem kedves megnyilvánulásokat.

2020. máj. 20. 12:29
 6/6 anonim válasza:
Szerintem tok jo, hogy ilyenre is van igeny. En abszolut tisztellek ezert es tamogatom ezt. Ugyan hasonlo beallitottsagu vagyok, mint te es bar nem talaltam meg senkit, azert bizom benne, hogy van meg ilyen. A mi korosztalyunkban 22-23-24 szerintem ritka az ilyen, de VAN..:))
2020. máj. 20. 20:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!