Nők! Ismerkednétek ilyen férfival, akire az alábbi dolgok jellemzőek?
Este lefekvés előtt mindig kinyitom az ablakot.
A parkolóba mindig az útburkolati jellel párhuzamosan állok be, a kormányt mindig egyenesbe állítva.
Csak akkor kapcsolom fel sötétedéskor a villanyt bent, ha a redőnyt már leengedtem előtte, mert roppant mód zavarna, ha belátnának.
A tusfürdő, sampon, akármi flakonja eleje, fő felirati oldala mindig felém nézzen.
A WC papír guriga tépni való oldala mindig a faltól távolabb, kifele néz, ha befelé teszik, átfordítom.
Van, hogy ellenőrzöm, bezártam-e tényleg a főbejárati ajtót.
A lány mellett mindig csak baloldalon megyek.
Lidlben való vásárláskor mindig ugyanarra a parkolóba állok az autóval. Ha nem szabad, nem örülök.
A benzinkúton mindig ugyanannál a kútnál tankolok a városomban. Nem külsőbb, nem belsőbb kútnál.
Az indexet mindig használom, és minden egyes alkalommal kiborít, ha mások nem.
Füldugóval alszom minden éjjel, mert panelban vagyok.
A kávét mindig az óramutató járásával megegyezően keverem.
Futni mindig sötétedéskor indulok, télen/nyáron, mert hangulatos és mert nem szeretem kerülgetni az embereket, vagy ha néznek közben.
Utálom az éles hanghatásokat ld. duda, mentő, bömbölő zene.
Mindig éberen figyelem a környezetemet pl. közlekedéskor és idegesít, ha bamba valaki e téren is.
Van, hogy bekattan egy szám és meghallgatom vagy 5x egymás után, mert annyira tetszik.
Utálom a pontatlan, késő embereket.
Imádom a régi, 70-es, 80-as évekbeli külföldi rock zenét.
Ha megyek ügyet intézni, vásárolni stb. akkor csak azzal foglalkozom (célirányosan, hatékonyan, gyorsan), nem állok le ismerőssel beszélni.
Nagyon fontos a precizitás mindenben.
Utálok telefonálni, legfőképp hivatalos ügyekben, ilyenkor begyakorlom előre a szövegemet.
Kevés barátom van, direkt, mert múltbeli tapasztalataim szerint a legtöbb ember fárasztó és csak siránkozik.
Nem követem a mai divatot, haj, ruha téren, azt viselek, ami jól áll és kényelmes.
Vak sötét kell legyen mindig alváshoz.
Nem használok önfizető kasszát, mert nem értek ezekhez, idegesítenek és nálam romlanak el, viszont értek a PC-khez erős felhasználói szinten.
Idegesít, ha benzinkúton tukmálnak kávéval, csokival.
Szeretek egyedül lenni, nem bírom, ha lárma és sok ember vesz körül.
Nem közösségi oldalakon élem az életem.
Nem ismerkedek dohányzó, semmilyen sportot nem űző nővel, olyannal sem, aki főzni nem tud/szeret.
Spontán vagyok a szervezettség mellett, van, hogy nyáron este 8kor kedvem támad bringázni (a rendszeres bringázás mellett), ilyenkor elindulok.
Idegesítenek a közösségi oldalas hivatkozások küldése számomra ismerősöktől, százszor többre értékelek egy 3-4 szavas személyes üzenetet.
Hú, tuti van még sok fura dolog, hirtelen ezek jutottak eszembe. Senki ne haragudjon, ha megbántok bárkit is, nem célom. Pusztán érdekel, mennyire vagyok defektes, mi az, ami nem férne bele a nőknek ezek közül.
Kort is írtok? Köszönöm.
Ez a sok kényszeres rigolya eléggé elriasztó számomra. Akkor gondolom, a párodtól is elvárnád, hogy minden úgy legyen pakolva, ahogy te szereted. Ebből biztos lenne sok vita, mert ilyesmirenem figyelek. Nekem is van pár hasonló dilum, de nem napi szinten, csak néha rámjön: plüsök, meg minden, aminek szeme van, éjszakára a fal felé van fordítva. A szekrények, fiókok éjszaka nem maradhatnak résnyire sem nyitva. A hansos, hirtelen zajokat én sem szeretem. Ennyi.
Mellesleg semmi időérzékem nincs, ezért hajlamos vagyok mindenhonnan elkésni.
Tehát azt hiszem, kölcsönösen idegbajt kapnánk egymástól.
45/n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!